reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi jak ja cię dobrze rozumiem. Też nie potrafię wysiedzieć w domu, trochę żałuję że od 1.11 poszłam na l4 ale mąż już by mi nie pozwolił pracować. Codziennie staram się wyjść z domu, jechać do rodziców, do sklepu, trochę popracować z rodzicami. Po prostu coś żeby czas mi zleciał. Jeśli masz na zwolnieniu napisane 2 czyli że możesz chodzić to spokojnie możesz wyjść. Zawsze możesz być u lekarza lub w aptece. No chyba że masz 1 czyli musisz leżeć, to wtedy faktycznie słabo...
@Auri_a śliczna inicjatywa księdza! :)

reklama
Dziewczynki w załączniku mój mały Pinokio. Byłam dziś na USG, pani dr chciała zobaczyć jak się rozwija bobo. Wszystko wydaje się być ok.

Załączniki

• received_289867031657982.jpeg
    received_289867031657982.jpeg
    77 KB · Wyświetleń: 107
Kochane dziewczyny dziś 22 dc a ja w sluzie mam nitki krwi!!!!! Czy to po tym duphaston ie ??? Tak szybko okres??? Ja jeszcze nie skończyłam go brać :(:( Ehhhh co się dzieje.

reklama
@olaa90 u nas dobrze ja jakis katar a maly niestey kaszel a najgorzej nie jest . Trzymam kciuki
O wlasnie Basia jeszcze tu jesteś z okolicy wiec to badanie z kropli krwi tez i do ciebie jest :)
Destino też cię miałam wywoływać tak jak smerfik :) jak u cb ?
Kasia może jutro tam zadzwonię ale teraz z czasem u mnie krucho bo jeszcze 2h poświęcam na masaże i ćwiczenia. Idzie sie juz przyzwyczaić.
Pani dziś mnie ochrzanila ze juz nie byłam spieta a tu po weekendzie boom to samo (po nieprzespanych nocach gdy moi 3 królowie wymiotowali na zmiany) ale gdzie tam.. królowa jest tylko jedna :D
@Auri_a fajna sprawa z ta tabliczka. Szkoda ze naszemu księdzu nie podsunelam pomysłu wcześniej -a może powiem hmmm- bo od miesiąca jest zbiórka na grób nienarodzonego dziecka

@plastulinka podziwiam ♡
@Destino pamietaj co ci pisalam ♡

Do góry