reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha wydaje mi się, ze mowil ze najlepiej 50-60, ale reki sobie nie dam uciąć. Za duzo informacji na raz, nie zapamiętałam wszystkiego. W kazdym razie witamina d jest bardzo wazna i trzeba ja badac, nie lykac na slepo.
A inseminacja? Robiliście czy maz tez jest tu na nie? Koszta duzo mniejsze, mozna chociaz spróbować.

@nafoczka a dlaczego rezonans??? I jak małż?
dzięki kochana, mąż ok. Parametry zyciowe wróciły do normy z tym, że jesteśmy na diecie bezsolnej i bez % :D (ja dla towarzystwa)
@bertha tak było :) na rezonans tez ze 3 miesiace pewnie poczekam. Generalnie lekarka chce mi zrobić głowy bo mam ciągłe bóle i od dwóch tygodni dzień w dzień nadcisnienie, a tak ogólnie to SKS :) bo jeszcze dyskopatie stwierdził neurolog dlatego dał skierowanie

reklama
@bertha wydaje mi się, ze mowil ze najlepiej 50-60, ale reki sobie nie dam uciąć. Za duzo informacji na raz, nie zapamiętałam wszystkiego. W kazdym razie witamina d jest bardzo wazna i trzeba ja badac, nie lykac na slepo.
A inseminacja? Robiliście czy maz tez jest tu na nie? Koszta duzo mniejsze, mozna chociaz spróbować.
Co do witaminy D to według prof Jerzak najlepiej 50-60 wlasnie.

Przed ciążą miałam 27
Po dwóch miesiącach brania 4000 j skoczyło do 54,5
Po kolejnych 7 miesiącach (juz w ciązy, czasami brałam przez tydzien 3000 j bo bylio lato i duzo siedziałam na słońcu, a tak to 4000 j.) mam 56,6.

Do góry