reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Konwalijka89 a skad jestes? Mozna robic badania na własną rękę ale warto zapisac sie do dobrego lekarza który badania zleci ale też zinterpretuje.
Mozna robić jeszcze badanie na bakterie Chlamydia Ureoplasma Mycoplasma, krzywą cukrową i insulinową, mutacje- najlepiej taki pakiet po poronieniu na stronie chyba testDNA

@marshia ja czulam szyjke w kazdej ciazy takie uczycie jakbym miala patyk...
Mnie znowu martwi sluz. Robilam wymaz jestem czysta. Mam taki jak w dni płodne ciagnisty tyle ze jest taki ja wiem... Bialo w żółty nie wiem czy mega lekki brąz? Ciszko mi okreslic. W necie niby pisza ze to ok...
Tylko znowu budza sie moje doświadczenia. W pierwszej ciazy jak pojawil sie zolty śluz to pojechałam do szpitala (instynkt?) I okazalo sie ze ciaza obumarła.
Ale nigdzie nie pisze ze taki sluz zapowiada cos zlego.

@marshia raczej uczucie, ze mam cos w srodku, miedzynogami. Tak czulam polipa. To uczucie, ktorego nie mozna lekcewazyc.

@Zzzzzz bo z reguly nic zlego nie zapowiada. Pytanie co sprawia, ze jest zolty. Sladowe ilosci krwi czy po prostu. Mi gin taki sluz okreslil jako dobry. Wymaz wyszedl czysty, a kolor byl wynikiem lekkiego plamienia. To moze byc niebezpieczne, ale nie musi. Po to kontrola u zaufanego gina

@marshia ja czulam szyjke w kazdej ciazy takie uczycie jakbym miala patyk...
Mnie znowu martwi sluz. Robilam wymaz jestem czysta. Mam taki jak w dni płodne ciagnisty tyle ze jest taki ja wiem... Bialo w żółty nie wiem czy mega lekki brąz? Ciszko mi okreslic. W necie niby pisza ze to ok...
Tylko znowu budza sie moje doświadczenia. W pierwszej ciazy jak pojawil sie zolty śluz to pojechałam do szpitala (instynkt?) I okazalo sie ze ciaza obumarła.
Ale nigdzie nie pisze ze taki sluz zapowiada cos zlego.

@smerfik88 poradzimy. Jak nie my, to kto? Skad ty hestes?

@Destino no musimy nie mamy wyjścia .... Ja jestem z okolic Wadowic:)

@marhia miałam w niedzielę bodajże takie dziwne uczucie jeśli chodzi o szybkę właśnie i nie umiałam tego nazwać...

@Zzzzz ja też mam czasem lekko zoltawy śluz i w sumie nie myślałam że to może być coś złego .... Ja wszystko co żółte z zarzucam na metylowane Wit b haha

Biore luteine po niej mam pozostalosci biale takie ala proszek i to git natomiast ten jest rozciagliwy.
Cholera ciagly stres tym razem nie lece na ostry dyżur pojutrze mam wizyte u lekarza to zobaczę.

Biore luteine po niej mam pozostalosci biale takie ala proszek i to git natomiast ten jest rozciagliwy.
Cholera ciagly stres tym razem nie lece na ostry dyżur pojutrze mam wizyte u lekarza to zobaczę.

Sprawdz kochana ten sluz...
Tez taki mialam przez kilka dni. Badanie moczu ok. Tel do gina prosze się nie martwic.. A ciaza obumarła... Niechce straszyc... Niema reguly... Ale sprawdz dla bezp.

Ja caly czas Was podczytuje... I się dokształam...

reklama
Do góry