basiawol
Fanka BB :)
@Aguu..la witaj doskonale cie rozumiem ja starciulam coreczke w 15 tyg tez serduszko przestalo nagle bic, pol roku pozniej synka w 12 tyg, wiem jak to jest rozumiem cie czekasz na pierwsze kopniaki a tu nic dowiadujesz sie wiesci ktore niszcza twoj swiat. Ale wiesz dziewczyny tutaj super doradzaja i te badania sa potrzebna. Mimo wszystko zrobilabym te immunologiczne, u mnie w pierwszej stracie wyszly bakterie w pochwie ale to bylo tylko tlo tego wszystkiego. Poczytaj na spokojnie zrob badania . Musisz przejsc cala zalobe to nie latwe ja dopiero zaczelam zyc i mowic o tym co mnie spotkalo. Poszukaj dobrego lekarza dziewczyny pisz tu dwa nazwiska Przybycien- krakow i Malinowski Warszawa. Reszta to nie dla nas Ja jade za tydzien do Przybycienia wiem zdam relacje zobaczysz co i jak .Pozdrawiamn
Nie wierzylabym ze to przypadki .Ja uwierzylam za pierwszym razem poizniej zalowalam . Ale jestes w dobrym miejscu
Nie wierzylabym ze to przypadki .Ja uwierzylam za pierwszym razem poizniej zalowalam . Ale jestes w dobrym miejscu