reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anna_kat obecnie jak juz mi sie wyregulowala to biore 1 tab regulatora i 1 tab folian solgar a z ta heparyna poki co błądzę. Sydor powiedział ze to dawka ok a Szela kazala zwiekszyc w 2 trymestrze do 0,6 zobaczymy co powie gin.

reklama
@basiawol testy IMK< CBA I LCT to nazwy tych badań które Paśnik zlecił
@bertha ja na pierwszy wlew immunoglobulin miałam tak po prostu skierowanie z kliniki. Potem Szlachcic mnie do Pituchowej odesłał, bo mu się nie podobały zalecenia Paśnika. Jak dla mnie to jedna mafia ;) No ale dziewczyny, jak nie spróbujecie to możecie potem żałować. Ja próbowałam i mi nie pomogły. @Auri_a pomogły.
@olaa90 nie czeka się długo na termin - ja miałam za niecałe 2 tygodnie. Lepiej zadzwoń i zapytaj, umów sie do niej na wizytę, ona Ci wystawi pewnie skierowanie i jeśli zajdziesz i się zdecydujesz na wlew to tylko dzwonisz do ośrodka i się umawiasz, choćby na następny dzień. Jest jedno ALE - jak miałam transfer w marcu to akurat wszędzie brakowało preparatów i nie robili w ogóle wlewów, więc musiałabyś się rozeznać się w temacie.

7go sierpnia jadę na to pierdzielone doszczepianie :)

@dżoasia bo ja wiesz mózgol pracuje no ale to nie jest glupi lekarz jakby trzeba bylo to by zlecal jeszcze. Powiedz ze tak:p
@Zzzzzz o super bo ja choc jedna musze. A mi pasnik tez przepisal 15mg sterydu encorotnu od poztywnego testu do ok 26-27 tyd tak powiedzial no i szczepienei w 12 tyg.
@olaa90 moj mozg za duzo działa co zrobić myslę i myślę i nie wiem. Cierpliwie czekam .

@basiawol tak, u Pasikonika jestem. Komuś trzeba zaufać. To prawda, że na korytarzu mnóstwo pacjentek z całej Polski... gdyby nie koszty u Maliny to myślę, że jednak spora część pacjentek przyszła by do niego.
Z drugiej strony jak popatrzę ile wydałam na badania zlecone przez dr od pierwszej wizyty, to myśle że kwota byłaby bliska tej u Maliny.
Ja mimo pięknego MLR jeszcze nie jestem w ciąży, bo wiecie.... zachodzenie z in vitro nie jest szybkie [emoji14]
@bertha widziałam twój wynik. I dla mnie on jest przerażający. Sorki. I dziwię się że przy takich wynikach nikt nie drąży tematu dlaczego tak jest. Myślę, że ktoś powinien się temu przyjrzeć. Zobacz, u @marshia jest powód takiego wyniku (sorki kochana, że odnoszę się do twojej choroby. Wybacz proszę)..

Ostatnia edycja:
@basiawol ooo spisuje to,ze do 26-27 tc. A tłumaczył czemu tak długo steryd? Tutaj chyba jednak wiekszosc dziewczyn brała do ok 20 tc. Któraś z dziewczyn pisała kiedyś, ze immunologia może namieszać max do 20tc właśnie. Chyba, ze coś pomyliłam :)

@edloteh ja w sumie wydalam pewnie a z 4 tys juz na badania moze wiecej nawet nie liczylam ale pewnie ok 5 wiec pojechalam praktycznie z kompletem. mi nic nie zlecil . Jak dlugo sie u niego leczysz?

@olaa90 w sumie nie dopytalam ale na pewno mowil do 26 tyg . Nie wiem czemu tyle moze to ze bez szczepien mowil cos o szczepieniu w 12 tyg u mnie bo odziwo mam wszystkei wyniki idealne na ciaze hehe. Mówił że na tym zestawie teraz powinno byc dobrze zebym wyleczyla zatoki naturalnymi metodami bo to stan zapalny w organizmie i stad moze leciec mlr i moze sie okazac jak wylecze to samo sie odbuduje a steryd bede brala dla spokoju.

Kochane moja córeczka jest cudowna tylko u mnie brak energi chyba dopiero że mnie wszystko wychodzi bolą mnie nogi kręgosłup jeszcze byłam nacinana pytanie jak dlugo rozpuszczają się szwy bo strasznie mnie ciągną i drugie pytanie co na poprawę laktacji sprawdzonego

@basiawol ja tez już wydałam w pizdziet kasy... no ale co zrobić... cieszę się w takim razie i uwierz,ze na pewno będzie dobrze[emoji173] czekamy teraz na Twoja wizytę u Jureczka [emoji4]

reklama
Do góry