Marthi
Fanka BB :)
@marzycielka81 - super )) to jesteśmy w kontakcie i szykuj się na 21.07 ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mysle czy to przez to mogl byc porod przedwczesnyDiabetolog.dopasuje ci dawkę metforminy.
Spokojnie kochana. Ogarniesz wszystko...tylko nie wszystko na raz.
Udalo mi sie zapisac do diabetologa na 30.07 a endokrynologa mam dopiero na 11wrzesnia@Oczekujaca123 Chyba endokrynolog też !
Dziewczyny informacja krzywą cukrową i insulionow w laboratorium śląskim bez skierowania krzywą cukrową 19,50 krzywą insulionow 81 zł idę w przyszłym tygodniu
Juz tak naprawde nie wiem co zdiagnozować... to zrobilam ot tak... bo juz kiedys przed ciaza tak mnie kusilo.@Oczekujaca123 nie odbierz moich słów źle, bo to co przeszłaś to naprawdę dla mnie niewyobrażalny ból. jednak jeśli to stalo się przez insulinę (choć kurcze wątpię), to poradzisz sobie z takim wrogiem. Gorzej jest kiedy problem jest grubszy...ale po kolei się podiagnozujesz. Powoli kochana. Na prawdę na spokojnie musisz do tego podejść, nie na łapu capu, bo to Cię wymęczy. Trzymam za Ciebie kciuki byś znalazła lekarza, któremu zaufasz.
@Marthi i @marzycielka81 bardzo sie cieszę co do planu to tez nie mamy jeszcze konkretnego. ja poszukam pociągu, bo też mam 100km. Tylko @marshia i @bertha ogarnijcie jakiś fajny lokalik