reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 w chorzowie na galeczki54 jest śląskie labolatorium analitczne tam wezmiesz darmowy próbnik tylko powiedz koniecznie do jakiego badania. Z nim idziesz do ginekologa i on Ci z szyjki pobierze wymaz. Na następny dzien oddajesz do tego labu wymaz.
ALE
Szczerze to nie wiem czy ureaplasma moze powodować poronienia. Ja tez ja miałam i lekarz powoedzial że to niemożliwe bo ma ją ponad 80% osob jednak antybiotyki wywalczyłam.

Możesz jak chcesz jechac do Zabrza i oni tam na miejscu pobieraja wiec nie musisz latać. Badanie droższe jest o jakies 20zl.

@Hope24 ANA mialas w normie? W którym tyg stracilas ciaze? Skad te obawy że odrzucasz dziecko? Wyglada na to że masz problemy zakrzepowe. Mam znajomą ktora po 2 nieudanych ciążach z ta mutacją co Ty ma teraz slicza córeczkę :)

W 6tyg.dostalam pokrzywke na lokciach kolanach posladkach powiekach i po zastrzykach odczulajacych zabolal mnie chwile brzuch i pozniej usg obumarlo.. a Ana2 wyszlo 1:320 typ jaderkowy wstawilam zdjecie... boje sie ze znowu dostane pokrzywki

Odniosłam wrażenie że wiedza co robia, ale z drugiej strony jak tu dziewczyny pytają co mi robili A czego nie to juz mam wątpliwości czy zrobili wszystko co mogli ;(
Mi sie wydaje, ze u Ciebie tempo bylo niestety tak szybkie, ze chocby zlecili Ci cala oferte laboratorium, nie powstrzymaliby akcji. Moze rzeczywiście rozsadniejsze jest w takiej sytuacji przebadanie pacjentki po pologu przez jednego lekarza, ktory bedzie mial dla niej czas. Pisalas,ze personel byl dla Ciebie serdeczny i ze psycholog byla kompetentna - to juz naprawde duzo... sprobuj myslec, ze pomogli Ci w tym czym sie dalo pomoc, a reszta to los, na ktory medycyna nie ma wplywu.

Dziewczyny pytanie o metyle.
Trochę ich już nie biorę, lecę tylko na femibionie, który ma Folian 0,4.
Niestety nie ma b6 i b12 metylowanych.
Może sprawdzę przy okazji homocysteine teraz, ale pytanie na zaś, tyczy się w ogole brania tego w ciąży. Cały czas bralyscie?
@Porzeczka1234 @iveo @kas90 @Destino @nafoczka @bea25ta @matulkaa @Maciejka78 @agatush @bentula @Avita ?
Marshia ja metyle brałam póki były :) gdzieś do 20tc a potem femibion bo tam jeszcze anemia itd itp i trzeba więcej witamin.

Kto mi podpowie gdzie fajnie zabrać dzieci na wakacyjna 3-4 dniowa wycieczkę. Nie za daleko.

reklama
Do góry