reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witaj
DZIĘKI ZA INFO WEJDĘ I POCZYTAM, MIESZKAM W KIELCACH.A TYMCZASEM WYJDĘ NA ZAKUPY BO LODÓWKA ŚWIECI PUSTKAMI. BO OD DWÓCH DNI SIEDZĘ I RYCZĘ
Przykro mi z powodu Twojej straty, jestem z Twoich okolic :) kto Cię prowadził?
Aaa i plis pisz normalnymi literkami, bo według Internetowego savoir-vivre pisanie drukowanymi literami uznawane jest za krzyk ;)

reklama
@eve 10 witaj u nas. Przykro mi z powodu strat. Dobrze, ze masz wstępne diagnozy, na prwno trzeba wczesnuej wdrożyć leki następnym razem. Nie tylko acard.
Drobna uwaga - pisz plissss małymi literami, bo te duże trudniej się czyta :/.

WitajPrzykro mi z powodu Twojej straty, jestem z Twoich okolic :) kto Cię prowadził?
Aaa i plis pisz normalnymi literkami, bo według Internetowego savoir-vivre pisanie drukowanymi literami uznawane jest za krzyk ;)
Już się poprawiam :) nie mam doświadczenia do tej pory nie udzielałam się na forach
jestem pacjentką doktora Lepiarczyka planuje skonsultować się z doktorem Wydrzyńskim. Może Ty kogoś polecisz

Dziewczyny a czy coś mogę wziąć doraźnie na te pieczenie w pochowie i delikatne upławy żółte. Mocz wyszedł ok. a wymaz mam dopiero w poniedziałek.?
Przepraszam, że pytam ale nie pamiętam co pisałyście.
Dziękuję

Witaj @eve 10 Przykro mi.

Już się poprawiam :) nie mam doświadczenia do tej pory nie udzielałam się na forach
jestem pacjentką doktora Lepiarczyka planuje skonsultować się z doktorem Wydrzyńskim. Może Ty kogoś polecisz
W Kielcach od poronień chyba nikogo kto by się znał. Dużo osób chodzi do Rokity, ale on ma ceny czysto warszawskie, a nie wiem jak z diagnozą bo ja nie leczę się w Kielcach ;) obecnie czekam na wizytę u Doktora Przybycienia (choć mam nadzieję, że nie będzie potrzebna) :)

@eve 10 witaj u nas. Przykro mi z powodu strat. Dobrze, ze masz wstępne diagnozy, na prwno trzeba wczesnuej wdrożyć leki następnym razem. Nie tylko acard.
Tak jak już wcześniej napisałam już się poprawiam. Po tym co tutaj na forum przeczytałam też tak uwazam.
Tak jak już wcześniej napisałam już się poprawiam. Po tym co tutaj na forum przeczytałam też tak uwazam odnośnie leków.

Dziewczyny czy któraś z Was brała dhea? @dżoasia ty obcykana w in vitro - brałaś? A to chyba często polecane? A jak Ty nue, to kojarzysz może jakie dawki dziewczyny biorą? Kupiłam dhea eljot w dawce 25. Zaczęłam brać 2 dni temu po 1 cukierku, ale zastanawiam się nad 2. To się w ogole bierze non stop czy tylko do owu jakby coś? Bo o q10 są różne opinie. Wg niektórych cały czas, wg niektórych po owu absolutnie nie.
Ktoś coś?
@marshia złotko ja brałam swego czasu dhea własnie firmy eljot, na zleceni Jerzakowej, która twierdzi że jest to lek na poplepszenie kmórek jajowych. też się ostatnio zastanawiałam czy sobie nie zakupić, ale byłam po nim zesyfiona że szok:o ja brałam dwa razy dziennie po 1 tabsie czyli w sumie 50mg

reklama
@eve 10 Z jednej strony, masz wyniki, które pomagają w diagnostyce a wielu ginów ich nie zleca po I poronieniu, z drugiej strony, mnie, w tym co piszesz, brakuje podstawowych badań hormonalnych (tarczyca, progesteron) oraz wymazów bakteriologicznych z pochwy.

@magda1208 Na 3 dni przed wymazem nie brałabym nic dopochwowo. Doustny probiotyk na pewno nie zaszkodzi, ale szczerze wątpię, czy teraz pomoże. Jeśli masz wymaz połączony z wizytą gin, to obstawiam, że gin Ci zapisze coś "w ciemno", żebyś zaczęła już brać a najwyżej po wymazie zweryfikuje, czy miało szansę zadziałać...

Do góry