reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia
Wróciłam, no i wieści nie są dobre. Zarodeczek jest opóźniony i serduszko jest, które leciuteńko bije. Mój gin dziś już nie zarażał mnie optymizmem. Uważa, że zarodek źle się rozwija. Widać było, że mu mnie żal... Niemniej jednak ustaliliśmy, że utrzymuję wszystkie leki i przyjeżdżam znów za tydzień.
Kurde, żałuję tylko, że przy usg nie zrobił mi zdjęcia, bo ani nie wiem jak duży zarodek, ani jak rzeczywiście serduszko bije... A chciałabym przynajmniej wiedzieć.
Chyba pójdę w tygodniu do takiej fajnej ginki u mnie w mieście z mojego pakietu medycznego. Nie wytrzymam tak następnego tygodnia!!!

reklama
@burczuś widzę w podpisie, że nie skończyło się niestety dobrze, ale jak dokładniej? boję się, jak to dalej będzie, chciałabym wiedzieć choć trochę jak może być...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, moja znajoma ma do sprzedania miovarian i navitin to są specyfiki na płodność i owulacje. W razie zainteresowania poproszę o wiadomość priv z pytaniami, to będę pytać znajomą o szczegóły ;)

@Totois30 kciuki zaciskam:)
@Asiula11111 u mnie beta rosla prawidlowo ale nie bylo szalu.progesteron też mialam niski. Zarodek za mały.serce wolno. Pi dwoch dniach od usg przestało bic. Mialam zabiego bo wyjezdzalam za granice i nie moglam czekac na samoistne...
Niemniej trzymam kciuki by Twoj maluch nadgonil! Nie poddajemy się:*

@asiula1111 ja to przeszlam w pazdzierniku.
Poczatek super serce i zarodek wszystko zgodnie z miesiaczka nawet wiekszy,6 tydzien+ plus i nagle zwolnienie i serce bilo za wolno,u mnie niestety nic z tego nie wyszlo dobrego.
Ja czulam po objawach jak ustepowaly.

@Nadja_n no niestety u mnie objawy też niespecjalne. Cycki bolą ledwo ledwo... W sumie to cały czas się dziwiłam, że beta rośnie, bo po objawach to powiedziałabym raczej, że spada. I to, że serduszko dziś biło, to też się zdziwiłam, bo myślałam, że nawet tego nie będzie

reklama
Do góry