reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Napiszcie proszę jak mogę wstawić wpis w dole z suwaczkiem. Nie umiem sobie poradzić... Najprawdopodobniej suwaczek będzie musiał niedługo zniknąć, i może uznacie, że zwariowałam, ale zawsze taki chciałam mieć.... niech będzie choć troszkę... chciałam sobie zrobić taką małą przyjemność

Miło czytać, że wasze dzieciaczki pięknie rosną, mimo, iż sama zaczynam planować do jakiego szpitala uderzyć, gdy okaże się to co pewnie się okaże - poronienie

@Porzeczka1234 ale to szybko mija jak juz jest na świecie! Tylko ciaza taka długa! Co u Ciebie karmisz dalej? Napisz trochę co robi taki półroczny maluch.

reklama
Do góry