Asiula11111
Zaciekawiona BB
Marzycielka81, może akurat się uda, czego z całego serca Ci życzę!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marzycielka81. U Lewandowskiego. Dla mnie masakra. Miałam wrażenie, że nie poznawał mnie nawet jak mnie widział dzień po dniu. Wizyty ekspresowe, zero indywidualnego podejścia. Ciągłe namawianie na adopcję zarodka. Za wszystko kasa. Nawet za receptę, a mimo, że potrzebowałam 4-5h żeby dojechać w jedną stronę, to zwolnienia nie dostałam, bo "wizyta to nie choroba". Pierwsza wizyta - super. Oprowadzono nas po całej klinice, po labo. Ale to tylko pierwsza wizyta, potem już zawsze tylko było gorzej. Znalazlabym tam kilku ludzi, których z czystym sercem poleciłabym, np. dr Doniec, ale ogólnie to była dla mnie trauma. Nie wiem, może byłam zbyt "zwykłym" pacjentem...
Życzę z całego serca powodzenia!!! Wszystko zależy. Teraz to już nie wiem, ale jeszcze jakiś czas temu miałam całkiem niezłe wyniki hormonów i amh jak na mój wiek. Sama jestem córką mojej mamy, która miała mnie przed 40ką, a moja mama córką babci 42letniej. Tyle, że ja byłam 3cia i ostatnia, a mama 9ta i też ostatniaHej Asiula1111,potwierdzam Novum nie zrobilo dobrego wrazenia na mnie.Bylam tam raz i to z polecenia kolegi lekarza a i tak dr Lewandowski zrobil wrazenia na mnie takie sobie.(przez telefon rozmawial.podczas mojej wizyty).
Ja mam 41lat i tez walcze o drugie dziecko,szanse marne ale walcze