Tak dobrze pamiętasz Klara rośnie i rozrabia .Rozglądamy się właśnie za przedszkolem dla niej. Pracujemy i mam nadzieję, że uda nam się wybudować dom.Jestem nadal matką wariatką ,tutaj nic się nie zmieniło Dzisiaj znowu przeczytałam o śmierci małej dziewczynki i nie mogę sobie dać rady .Kibicuję wszystkim dziewczynom pragnącym dziecka .Wiem jakie to wyczerpujące psychicznie i fizycznie.A Tobie @czarna_mala mam nadzieję, że teraz się uda i za osiem miesięcy wyskoczy z Ciebie małe i rozwrzeszczane różowe bobo .Tego życzę Tobie i pozostałym także.Niewazne jaką obiorą drogę czy to posiadania dziecka biologicznego czy jak postanowiła moja imienniczka @magda1208 której życzę także powodzenia.Madzia co u Was? I jeśli dobrze pamiętam, to jak Klara?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Madziu wszystkiego dobrego dla Was, ucałuj Małą Łonuziarę [emoji8] jeśli piszesz o Gabi, to przegrała walkę z rakiem mózguTak dobrze pamiętasz Klara rośnie i rozrabia .Rozglądamy się właśnie za przedszkolem dla niej. Pracujemy i mam nadzieję, że uda nam się wybudować dom.Jestem nadal matką wariatką ,tutaj nic się nie zmieniło Dzisiaj znowu przeczytałam o śmierci małej dziewczynki i nie mogę sobie dać rady .Kibicuję wszystkim dziewczynom pragnącym dziecka .Wiem jakie to wyczerpujące psychicznie i fizycznie.A Tobie @czarna_mala mam nadzieję, że teraz się uda i za osiem miesięcy wyskoczy z Ciebie małe i rozwrzeszczane różowe bobo .Tego życzę Tobie i pozostałym także.Niewazne jaką obiorą drogę czy to posiadania dziecka biologicznego czy jak postanowiła moja imienniczka @magda1208 której życzę także powodzenia.
czarna_mala
Mogłaś wpaść na herbatkę piękna była, myślałam że wyzdrowieje teraz pewnie buja się z naszymi aniołkami na jakiejś chmurce [*]No właśnie o niej .Takie piękne maleństwo .Jak przeczytałam o jej śmierci to właśnie przejeżdżałam przez Kielce.
Biedni Ci jej osieroceni rodzice Byłam przejazdem w drodze do Puław Jutro droga powrotna .A zresztą witam Scyzoryka Ja też Scyzoryk że Starachowic,ale mnie poniosło na Śląsk A co do Małej to na samą myśl o niej chce mi się płakać
czarna_mala
To tym bardziej przejeżdżałaś koło mnie [emoji8]Biedni Ci jej osieroceni rodzice Byłam przejazdem w drodze do Puław Jutro droga powrotna .A zresztą witam Scyzoryka Ja też Scyzoryk że Starachowic,ale mnie poniosło na Śląsk A co do Małej to na samą myśl o niej chce mi się płakać
Maciejka78
@Kwiatuszekk23 gratulacje z całego serducha
@marshia @nafoczka jak przeczytałam, że teraz ja w kolejce to taką miałam minę bo ja jeszcze Dziewczęta total w czarnej d... z wyprawką, szkołą rodzenia i ogólnie wiedzą na temat pielegnacji maluszka . No ale nie ma to tamto od jutra szkoła rodzenia więc pewnie wrzucę 5 bieg
A tak w kolejności zaraz ze mna jeszcze rodzi @Asia2104 także Dziewczęta brzuszków starczy dla każdej choć ja w kościach czuję, ze już za kilka dni dowiemy się o jakiejś fasoleczce
@marshia @nafoczka jak przeczytałam, że teraz ja w kolejce to taką miałam minę bo ja jeszcze Dziewczęta total w czarnej d... z wyprawką, szkołą rodzenia i ogólnie wiedzą na temat pielegnacji maluszka . No ale nie ma to tamto od jutra szkoła rodzenia więc pewnie wrzucę 5 bieg
A tak w kolejności zaraz ze mna jeszcze rodzi @Asia2104 także Dziewczęta brzuszków starczy dla każdej choć ja w kościach czuję, ze już za kilka dni dowiemy się o jakiejś fasoleczce
matylda23
@Maciejka78 ,Ty już 27tc?
@Kwiatuszekk23 , gratuluję, Madzia śliczna <3
@czarna_mala , kciuki ciągle zaciśnięte
Moje jelita żyją dalej własnym życiem i mam ich serdecznie dość... mam nadzieję,że się niebawem ogarną.
@Kwiatuszekk23 , gratuluję, Madzia śliczna <3
@czarna_mala , kciuki ciągle zaciśnięte
Moje jelita żyją dalej własnym życiem i mam ich serdecznie dość... mam nadzieję,że się niebawem ogarną.
reklama
Asia2104
O tak. Ja tu dla was hoduje. Ale tylko dla jakiejś twardzielki bo mała daje zdrowo popalić i co się lekarz ucieszy że jest głową w dół to ona tego samego dnia robi fikolka...@Kwiatuszekk23 gratulacje z całego serducha
A póki co leżę i próbuje wytrwać. Kojarzycie bajkę o wilku i 7 koźlątkach? Tam jest scena kiedy mu kamienie zaszywaja w brzuchu i on tak idzie biedny ciągnąc tymi kamieniami po podłodze... I tak właśnie od 2 dni jest u mnie..
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: