reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Maciejkaa szczerze mowiac nie pytalam. Gin mi kazal odstawic na dzien i sprobowac i samo przechodzilo. Tylko, ze ja bez ciazy to mam zbyt rozrzedzona krew plus nietolerancje salicylanow np acardu

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@anetkruczek zlozylismy wczoraj tez gondole i jest wypasna ,do tego skladana na plasko do przechowywania[emoji4]

@Destino rozumiem[emoji5]to sie nie martw[emoji4]
A ja lubie troche stonowane rzeczy jak wozek np ,no ale zabawki to wiadomo kolorowe.
Choc do wystroju itp to raczej stonowane rzeczy ale kazda z nas ma inny gust [emoji6]

@Porzeczka1234 tak chodzilo mi wlasnie o to[emoji5]poogladam go sobie[emoji2]

@Maciejka78 ja nie mam takich akcji z nogami [emoji4]
Jedynie jak bralam pierwszy raz i teraz ta wyzsza dawke to zastanawialam sie czy nie umre ale jak widac zyje [emoji28]
Jedynie siniaki same od siebie w dziwnych miejscach[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maciejka78 ja mialam rls chyba tydzien lub dwa masakra dobrze ze przeszlo ale bralam asmag i do twraz stosuje.pilam tez duzo wody. Moja kumpelka miala rls pol ciazy a pod koniec to juz tragedia ze spac nie mogla a lekarze kazali zbierac sily na porod tylko jak?? Wspolczuje kup asmag moze i u ciebie da rade.

@Porzeczka1234 jestem, czytam dopinguje . Mam wrazenie ,ze mi blizna po przegrodzie w macicy dokucza mam takie pieczenie jakbym pekala.Bol okropny a do porodu daleko w czwartek mam wizyte zobaczymy co powie chce isc na usg 3trymwstru na przeplywy niby w 22tyg mialam zrobione i bylo ok ale wiadomo.

@Destino, u mnie też w labo podają te małe jednostki, chociaz dziwne, że drugi wynik taki maly, to mimo wszystko po dwoch godzinach 6, to tez nieduz

My jestesmy po wizycie. Asia waży 3 kilo :) szyjka się już skrócila, glowka jeszcze wysoko. Cokolwiek to znaczy :D
No i mam skierowanie na ktg w koperniku! I pani dr bedzie do mnie schodzila z oddziału. Jeszcze chce mnie wymierzyc, bo mowi ze drobniutka jestem i trzeba tego dopilnowac. Clexane bede brac jeszcze 6 tyg po porodzie.

@Maciejka78 kochana ja tego nie miałam ale asmag biorę już długo i w szpitalu w Łodzi też mi go dawali.

@bea25ta czułam że coś Cię niepokoi. Kochana pewnie macica rośnie roroizciąga się i do tego bobo też będzie dobrze !!! co do tego usg to jestem za i popieram Cię w pełnej rozciągłości ja też robiłam w 33 tygodniu lepiej w naszym przypadku sprawdź niż się nakrecać.

@kas90 super duża dziewczyna juz czyli coraz bliżej :) ciekawe ile nasza mala waży.

@Destino z tymi kolorami to dziecku wszystko jedno do 3 miesiąca bo widzi tylko czarno biało. Ale później to kwestia faktycznie gustu ja niby miałam mieć stonowany pokój a jest szaro różowo pudrowy-miętowym :) i jeszcze fiolet dolączyłam także dzieje sie czekam aż wszystko przyjdzie bo zamawiałam przez neta nie mam już siły za bardzo latać po sklepach. Oj te okna myte przypomniało mi się odważna jesteś ja bym sie bała .

Ostatnia edycja:
@kas90 u mnie to raczej objawia sie tak8m mrowieniem wkurzajacym, ze musze ruszac nogami bo inaczej to bym gryzla. Czytam wlasnie, ze moze to byc objaw niedoboru magnezu czyli tak jak bea25 pisze albo zelaza. A wczoraj oko mi latalo wiec pewnie magnez choc go suplemantuje. Nic od jutra banan migdaly i czekolada :)
Super! ze u Ciebie i Asienki wszystko w porzadku niech dalej rosnie moja imienniczka ;)
Dziewczyny chyba mam efekt placebo bo jak to pisze to znow oko mi lata :o a kawa i tea dawno odstawilam moze to ta duza ilosc zurawiny wyplukuje no nic suplementacja + papu z magnezem moze pomoga.
@marshia jak Ty tam kochana?

reklama
@pixi.nova
kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
spełnienia marzeń!

Załączniki

• kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    13,1 KB · Wyświetleń: 499
Do góry