reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Powiem Wam dziewczyny, ze ja nie mam juz sil... Rycze non stop ile my jeszcze wytrzymamy.. Jak tu sie leczyc, co robic.. Komu zaufac..Mysle czy nas w ogole da sie leczyc..
@marshia kochana musisz czekac i wierzyc w cud. Jeszcze jest czas moze sie wydarzy...
Gdyby jednak trzeba bylo moze warto poszukac lekarza z wiekszym doswiadczeniem.. w naszych problemach. Wiem, ze ufasz swojemu ale zadaj sobie pytanie czy masz czas aby on sie uczyl na Tobie. Przepraszam moze to okrutne co pisze.. Jednak wiesz jak ja ci dobrze zycze z calego serca... Moze nie idz w szczepienia ale znajdz kogos kto ma dobre doswiadczenia z lekami i ich dawkami. Bo w tym caly szkopol zeby lekarz wiedzial co, kiedy i ile dac. Gdybys miala kogos z doswiadczeniem to on by zdjac ciezar z Ciebie.

reklama
@marshia moja przyjaciolka tez miala tak jak bea25ta ,dzidiz poZno sie pokazalo i lekarz juz na zabieg ja wysylal,a nagle dzien po dniu cialko zolte i zarodek w prawie 8 tc.
Do dzis Filipek ma mega charakterek .
Trzymam kciuki[emoji5]
@Maciejka78 nie wydawj mi sie zeby to bylo grozne,po prostu sinior/krwiak i bedzie dlugo znikal,ale jak sie boisz to jedz.
Obawiam sie tylko ,ze ewentualnie dostaniesz masc z jeparyna i nic wiecej.

@Porzeczka1234 olej z migadalow jest dobry ,ale najlpiej nie jakis sztuczny tylko w miare naturalny[emoji4]
Ja libie kokosowy,ten zwykly do smazenia[emoji6]hahha kazdy ma takie spa na jakie go stac[emoji23]
Ja teraz bede malutka slyszla w kuchni wiec niania raczej mi nie jest potrzebna ale jeszcze mam czas sie zastanowic[emoji4]
Zamowilam wozio i wybralam lozeczko[emoji5]
@kas90 tez mam zamiar kupic szeleszczaca zabawke [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maciejka78 norma [emoji4] ja tez takie miałam często gęsto. Dobrze ze M sie troszczy
@marshia ja to robiłam i nic mi nie wyszło a też nie utrzymuje ciąży szlak wie gdzie jej szukać tej przyczyny ...posiew możesz zrobić nam nie wyszło :/ eh
A co do encortonu 5 ... mnie lekarz zjebal za 10 hm w sumie nie powiedziałam że brałam ale dostałam litanie i nie pomogły sugestię ze 5 to placebo. Wytłumaczył mi to konkretnie i bede brać 5 . Ja na inwazyjne leczenie tez nie pójdę boje się ... będę probowac na żelaznym i tyle innym się udało nam tez się uda nie ma co rozkminiac . Według mnie stawanie na głowie to tez nie wyjście już się przekonałam nie tylko na swoim przykładzie...a pamiętasz jak cudowalam co by tu nie badać . Odpuscilam...
Na razie czekamy u Ciebie jeszcze nic nie przesądzone chociaż straszne to czekanie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Funia90 100% naturalny dlatego wzięłam. Jaki wózio, łóżeczko??? Funia fajna ta lalka mnie się podoba

@Maciejka78 norma miałam na pół brzuszka zniknie.

@marshia jestem z Tobą jakbym miała SM też bym sie bała ale powinnaś iść do immunolga na wizytę może SM ma coś wspólnego z problem dzieci warto by porozmawiać

@mała79 kochana dziękuję za miłe słowa.

A Paśnik jest immunologiem? Może Paśnik?
SM nią ma nic wspólnego z zachodzeniem. Dla kobiet z SM wręcz zaleca się bycie w ciąży, bo to poprawia stan chorych. No organizm wtedy inaczej wlAsnue funkcjonuje. A konkretnie układ immunologiczny. Niektórzy lekarze wręcz siè śmieją, ze lekiem ba SM jest ciąża.
Wiec samo SM na pewno nie. Natomiast agresywny organizm, czego skutkiem jest tez SM, już tak. Może być tym powodem.

@marshia pytam bo nie do końca się na tym znam ale liznełam temat moja ciotka ma SM niestety jest na wózku ale ma 65 lat i o dziwo bierze teraz steryd w ilościach tonowych. Jedź do Pasnika on jest immunologiem moze intralipid? to jest soja odżywia nasz organizm nie jest szkodliwa a wycisza i pomaga na nk i na agresywny organizm. Będę Cię namawiać bo to jeden dzień poświęcony a może wiele wnieść a co proponuje twój lekarz to swoją droga ale działaj dwu torowo intralipid jest drogi bo jeden wlew to ok 400 zl ale jak masz recepty to ok 60 zl z kroplówkami tylko potrzebna jakaś piguła do podłaczenia. Przemyśl to kochana

reklama
Do góry