@Marthi mnie tez szykowali na zabieg, dlatego nie kazali jesc, pic. Ale dzieki namowom dziewczyn uparlam sie i nie dalam. Wywalczylam te tabletki.
Prawda jest taka dziewczyny, ze szpitalom nie oplaca sie abysmy ronily farmakologicznie. Za zabieg dostaja wiecej kasy, nie trzeba nas pilnowac, chodzic, sprawdzac co sie dzieje.
Na polnej to juz w ogole maja podejscie, ze zawsze zabieg chyba, ze ktos sie upiera albo mloda barfzo ciaza. Mi tez lekarz bardzo gleboko zalozyl trzy tabsy naraz to sie udalo. A jak daja po jednej to wiadomo, ze szykuja na zabieg i chca tylko troche szyjke otworzyc.
Ja ciagle tu kwitne i czekam na zastrzyk.. Masakra. Wywalili mnie z sali i czekam na korytarzu.. Procedury medyczne to jakis zart. Po immunoglobuline musi jechac specjalna karetka- notabene dwie ulice od szpitala. Musi kierowca miec czas itd. Dlatego sie tyle czeka.
Nie zamowia leku odrazu jak Cie przyjmuja tylko dopiero jak na usg sprawdza, ze nic juz nie ma.
@Funia90 Wspolczuje kochana klipotow z cera.. Wiem, ze takie sprawy zawsze rujnuja i tak zle samopoczucie.
Dobrze, ze sie poprawilo!
@ovli22 Wracacie do Gorzowa? Ja mam przyjaciolke co pochodzi stamtad. Moze wpadniesz do nas do poznania?
@bertha Trzymam mocno kciuki zeby teraz sie udalo!
@Porzeczka1234 Sliczna jest twoja niunia. Juz za chwile ja przytulisz!!
@roxie123 Ciesze sie, ze sie nie poddajesz. Ja chyba tez sprobuje znowu na lekach. Czy ktoras z Was probowala z intralipidem? Wiem, ze
@susana A ktos jeszcze?
@burczuś @edloteh Pasnik to zleca?
@dżoł Nie moge sie doczekac twojej relacji z wizyty u Pasnika. My jedziemy 12 pazdzernika do niego ale tez tylko na konsultacje. Pozniej badania dopiero. Bo nie pozwolil jeszcze badac.