reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja na botoks też jutro idę :D lubię filmy Patryka Vegi ;)

Mnie po encortonie popękały strasznie naczynka na nogach.. Mogę już zapomnieć o spodenkach latem czy krótkich sukienkach :/

reklama
@Marthi mnie tez szykowali na zabieg, dlatego nie kazali jesc, pic. Ale dzieki namowom dziewczyn uparlam sie i nie dalam. Wywalczylam te tabletki.
Prawda jest taka dziewczyny, ze szpitalom nie oplaca sie abysmy ronily farmakologicznie. Za zabieg dostaja wiecej kasy, nie trzeba nas pilnowac, chodzic, sprawdzac co sie dzieje.
Na polnej to juz w ogole maja podejscie, ze zawsze zabieg chyba, ze ktos sie upiera albo mloda barfzo ciaza. Mi tez lekarz bardzo gleboko zalozyl trzy tabsy naraz to sie udalo. A jak daja po jednej to wiadomo, ze szykuja na zabieg i chca tylko troche szyjke otworzyc.

Ja ciagle tu kwitne i czekam na zastrzyk.. Masakra. Wywalili mnie z sali i czekam na korytarzu.. Procedury medyczne to jakis zart. Po immunoglobuline musi jechac specjalna karetka- notabene dwie ulice od szpitala. Musi kierowca miec czas itd. Dlatego sie tyle czeka.
Nie zamowia leku odrazu jak Cie przyjmuja tylko dopiero jak na usg sprawdza, ze nic juz nie ma.

@Funia90 Wspolczuje kochana klipotow z cera.. Wiem, ze takie sprawy zawsze rujnuja i tak zle samopoczucie.
Dobrze, ze sie poprawilo!
@ovli22 Wracacie do Gorzowa? Ja mam przyjaciolke co pochodzi stamtad. Moze wpadniesz do nas do poznania? @bertha Trzymam mocno kciuki zeby teraz sie udalo! @Porzeczka1234 Sliczna jest twoja niunia. Juz za chwile ja przytulisz!! :) @roxie123 Ciesze sie, ze sie nie poddajesz. Ja chyba tez sprobuje znowu na lekach. Czy ktoras z Was probowala z intralipidem? Wiem, ze @susana A ktos jeszcze? @burczuś @edloteh Pasnik to zleca? @dżoł Nie moge sie doczekac twojej relacji z wizyty u Pasnika. My jedziemy 12 pazdzernika do niego ale tez tylko na konsultacje. Pozniej badania dopiero. Bo nie pozwolil jeszcze badac.
@pixi.nova mysle, ze u Pasnika dostaniesz najpierw immunosupresje jesli wyniki beda w miare a jak sie nie uda zajsc przez 6 m-cy to intralipid albo szczepienia (daje wybor) Super, ze udalo Ci sie uniknac zabiegu ja 2 razy niestety mialam zabieg pewnie przez brak wiedzy czesciowo bo nawet nie wiedzialam, ze moge sie uprzec na leki.

A mi śnił się mój św.p. dziadek. Aż do teraz chce mi się ryczeć. Tak do niego się tuliłam,że jeszcze czuję jego zapach;( w śnie normalnie wyłam. Ciekawe czy coś to znaczy...

@burczuś ja miałam takie sny przychodził dziadzio lub babcia jak poronilam albo coś się stało zlego... bardzo przeżywałam bo zawsze te spotkania takie prawdziwe

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś ja tez byłam bardzo, bardzo zżyta z babcią i dziadkiem ze strony mamy. Nawrt teraz chce mi się płakać jak myśle o ich śmierci. Dziadek zmarł w 1997, a pamietam ten dzien jakby to bylo wczoraj, babcia w 2005 i fot wraz pamietam ostatni raz kuedy ją widziałam jeszcZe :(. Nie śnią mi się często (szkoda), ale jak już to ja traktuje to zawsze jako dobry znak :)
Potraktuj to jako dobry omen

No niech tam nasi najbliżsi czuwają nad nami i bawią się z naszymi dzieciaczkami:) ktoś musi się nimi tam zajmować...
Mi mama śniła się raz...ale to może za szybko.szwagier juz kila razy. Ukochana babcia chyba nigdy... no jak przypomni mi sie dzisiejszy sen to łzy same lecą;(

No niech tam nasi najbliżsi czuwają nad nami i bawią się z naszymi dzieciaczkami:) ktoś musi się nimi tam zajmować...
Mi mama śniła się raz...ale to może za szybko.szwagier juz kila razy. Ukochana babcia chyba nigdy... no jak przypomni mi sie dzisiejszy sen to łzy same lecą;(
Ja też zawsze później cały dzień płakałam... myślę ze czuwają nad nami . Pamiętam jak w snie babcia mnie tulila i mówiła ze wszystko będzie dobrze była mi najbliższa... Ale to mama mojej mamy bo ta od strony taty to wiecie jaka jest skoro potrafiła powiedzieć ze moje dziecko zdechlo... I jest poczytalna doskonale . Tyle co ona mi zdrowia zje i mojej mamie to szkoda słów.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam takie sny jak często o kimś myślę mój brat często mi się śni i proszę żeby szepnął słowo Bogu że pragnę mieć dziecko i być zdrowa nic więcej A może aż tyle. Dzisiaj śniło mi się jak mój M nosi na rękach malutkie dziecko ale nie nasze piękny widok wiem że bylby super tatą może ten sen pokazuje że nigdy nie będziemy mieli własnego dziecka i to uczucie bezradności jak się obudziłam ehhh. Ale walczymy nie poddajemy się nic nam innego nie pozostało

Do góry