reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Widzisz Motylek dobrze ze poszłaś, meczylabys się..... A niewiadomo co by z tego się zrobiło...

Burczuś mi beta 10 dpo wyszła 0 tak więc u każdej inaczej, za tydz. było 540

Wizyta dzisiejsza udana, moja królewna dała się grzecznie pomierzyć i wszystkie parametry są w normie. Mam banana od ucha do ucha. Pessar siedzi na swoim miejscu. Tylko ten cukier do powtórnego badania, niestety teraz mam wypić 100g glukozy i pobrać krew 4 razy, buuuuuuu.....nie cierpię tego.

Martyska kreska na teście nie jest dla mnie wyznacznikiem, dopiero beta tak więc nie zadręczaj się na razie.

Burczuś mi beta 10 dpo wyszła 0 tak więc u każdej inaczej, za tydz. było 540

Wizyta dzisiejsza udana, moja królewna dała się grzecznie pomierzyć i wszystkie parametry są w normie. Mam banana od ucha do ucha. Pessar siedzi na swoim miejscu. Tylko ten cukier do powtórnego badania, niestety teraz mam wypić 100g glukozy i pobrać krew 4 razy, buuuuuuu.....nie cierpię tego.

Martyska kreska na teście nie jest dla mnie wyznacznikiem, dopiero beta tak więc nie zadręczaj się na razie.
Agnieszka
Bardzo się cieszę z udanej wizyty .
A zdjęcie jakieś masz ??
Wiesz że kocham oglądać !!!

Twarzy niestety w 3D nie mam. A zdjęcia takie pomiarowe czyli sama głowa lub brzuszek czyli takie nie bardzo do wstawiania

reklama
Hej
Ja dziś w domu siedzę z Małą. Ubrałyśmy się do przedszkola, już kurtka, buty a tu brzuszek boli. No i zostałyśmy w domu, na szczęście już przestał, moja księżniczka uśmiechnięta, ogląda bajkę i zjadła cały talerz rosołku.
Trzymam kciuki za dzisiejsze piękne bety!

Do góry