reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jutro dzień bez fotek chyba ze przystojnego doktora po cichu dorwe (w sensie zdjęcia :) bo nasze państwo nie stać na fotki :p
Doris, Sus sio do łóżek!!! Dzieci chcą spać :*
Najważniejsze żeby było wszystko ok .
na wizycie .
Nie chce mi się spać !!!!!!
Doris on się podpiera i myśli sobie - co te forumowe ciotki tak o mnie dyskutują ??

reklama
wstawiam zdjęcie mojego Synusia

Młody myśli Ło matko a ta dalej swoje :D

BEA a endometrium 12 to ja miałam jak se z dwoch cykli dodałam razem :)
Kochana bo ja prawie jak dziewica 2 tyg trzymania nóg razem to jak kara :p

PS ona jutro nas zabije ale w sumie nie może bo my pod ochroną to luziiiik ;)

Powinnam tak zrobić :) Posmiałam razem z Wami.

Myślałam co takie niebo jasne a to te fajerwerki heh jakbym wiedziała to zasunęłabym okno Nie liczę ,że z tego seksu w tym cyklu coś będzie ale dostać możliwość uprawiania seksu to już dla mnie bomba :D.

Nafoczka sama jestem ciekawa co masz dla mnie?? U

Witam was wszystkie, mam pytanie do kobiet szczepuonkowcow ;)mam niedlugo doszczepianie limfocytami... Jestem w 8tc parę dni temu byłam na usg było ok... Iść przed szczepieniami znów? Dziewczyny które się szczepiły jak to robiliście?

Widzicie coś czy ja mam już zwidy?

Załączniki

• 20160510_080929.jpg
    20160510_080929.jpg
    565 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry