reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka, ja tez robilam oba badania. Dziwne conajmniej.
No mnie tez to dziwi czemu mi kazali anulowac wczesniejsze pobranie krwi, oddawali mi pieniadze i musialam za tydzien znow przyjezdzac. Mozesz zadzwonic do provity i zeby cie polaczyli z pania z labolatorium powiedz ze chcesz sie dowiedziec o to badanie. Tylko to moze o te limficyty T chodzi, to one sa chyba te maciczne. Naprawde Was nie wkrecam bo po co, moze mnie wkrecili.

reklama
Strawbelka, pewnie burdel tam mają i mówią różne dziwne rzeczy jak powieje, jakoś mnie to nie dziwi ;)

Agnieszka, to jedziemy na jednym wózku, trzeba się trzymać. Kiedy testujesz?

Mam wynik estradiolu i podobny do piatkowo sobotniego ok. 30 . No cóż czekam na @ ...
A co do nk to ja mam wpisane że nie do końca dobry mam stosunek komórek nk endometrialnych do wszystkich nk. Pobierane wszystko z krwi z żyły. Czyli coś takiego jest...

Martaha, to ciekawe, dzieki za info. W takim razie bardzo dziwne, ze jedne z nas . Provicie sa informowane a inne nie o szczegolach. Szkoda, zw pwu u Ciebie nie bylo, wielki pech...

Agnieszka, powodzenia!

Doris! Nafoczka! Jak samopoczucia?

reklama
ktora z was miala fragmin? je sie tez wbija w brzuch prawda? podskornie? bo czytalam ze jakas dziewczyna wbija sobie w noge;/ a cos mi juz sniaki male wychodza znacie dobry sposob wbijania?
Fondie, ja wbijalam w noge, gdy już w brzuch nie mogłam. Mialam bardzo napięty i nie moglam złapać faldki. :) ale na początku w brzuch, pod kątem prostym wbij igle, trzymając faldke miedzy palcami. Wypusc najpierw powietrze ze strzykawki :) Powodzenia ;)

Do góry