reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Byłam u lekarza, wszystko jest ok, maluch przedwczoraj miał 6mm a serducho biło 119/min. Plamienie jest i nie wiadomo dlaczego.. muszę raczej polegiwac więc staram się to robić.. lekarz kazał powoli schodzić z globulek utrogestanu, myślę tylko czy nie za wcześnie bo ten mój prog nie był za wysoki..

reklama
Byłam u lekarza, wszystko jest ok, maluch przedwczoraj miał 6mm a serducho biło 119/min. Plamienie jest i nie wiadomo dlaczego.. muszę raczej polegiwac więc staram się to robić.. lekarz kazał powoli schodzić z globulek utrogestanu, myślę tylko czy nie za wcześnie bo ten mój prog nie był za wysoki..
Wspaniała wiadomość ❤️❤️. Ja krwawilam również w ciążach donoszonych bo miałam krwiaki. Wiem jakie to stresujące ale nie zawsze oznacza najgorsze. Ty leczysz się u prof. Malinowskiego?

Nie nie, ja leczę się w artvimed u doktora Chrostowskiego. Właśnie krwiaków u mnie nie ma, wolałabym wiedzieć skąd to plamienie.

Nie nie, ja leczę się w artvimed u doktora Chrostowskiego. Właśnie krwiaków u mnie nie ma, wolałabym wiedzieć skąd to plamienie.
A bierzesz acard heparynę ? Może to od tych leków bo krew rozrzedzona. Na razie bądź spokojna trzeba się przestawić w myśleniu serce bije ❤️ to najważniejsze trzeba czekać do kolejnej wizyty wierze , że i Tobie się uda . Ciąża uczy cierpliwości.

A bierzesz acard heparynę ? Może to od tych leków bo krew rozrzedzona. Na razie bądź spokojna trzeba się przestawić w myśleniu serce bije ❤️ to najważniejsze trzeba czekać do kolejnej wizyty wierze , że i Tobie się uda . Ciąża uczy cierpliwości.
Nie biorę, jedynie progesteron.. w zasadzie mam te globulki utrogestan i czuję że to one właśnie wychodzą ze mnie takie brązowe.. bo zaczęło się od białych grudek, później maz beżowa brązowa i aż z krwią.. teraz brąz ale cały czas te globulki, przynajmniej tak mi się wydaje.. jeszcze cztery dni i je odstawiam.. może coś to da

Czasem niewiadomo skąd krew. Ja tak miałam w obu ciążach. Zero krwiaków, a leciało do 14tc. Jeśli boisz się odstawiać progesteron to poproś dla spokoju głowy o przedłużenie. Chrostowski zdawał się mieć głowę na karku. Miałam robić u niego on vitro, ale zaszłam w ciążę naturalnie. Też mam endometrioze. Trzymaj się dzielnie. Trzymam kciuki za malucha i Ciebie

Czasem niewiadomo skąd krew. Ja tak miałam w obu ciążach. Zero krwiaków, a leciało do 14tc. Jeśli boisz się odstawiać progesteron to poproś dla spokoju głowy o przedłużenie. Chrostowski zdawał się mieć głowę na karku. Miałam robić u niego on vitro, ale zaszłam w ciążę naturalnie. Też mam endometrioze. Trzymaj się dzielnie. Trzymam kciuki za malucha i Ciebie
Myślę że ma głowę na karku, twierdzi że reszta leków będzie wystarczająca bo źle przyswajam ten utrogestan. Mam zalecony oszczędzający tryb życia, większość czasu leżę, ale myślę czy siedzenie i lekkie prace domowe nie zaszkodzą? Bo już padam z nudów.

@Hankaa moja siostra miała plamienia i to żywą krwią, a dziś ma cudne dzieciatko. Do dziś nie wiemy co było przyczyna krwawień(bo w sumie to były krwawienia a nie plamienia). Trzymam kciuki za pomyślny rozwój :)

reklama
Do góry