reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Z tym stresowaniem się nie jest niestety tak łatwo.. nie mam dzieci.. walczę już pięć lat, a tu takie przeboje.. nie pomaga..Myśle, ze najlepiej by było jakbyś nie myślała o tym do wizyty. Wiem ze to trudne, ale lepiej się nie stresować za wcześnie.
Niestety, każda z nas coś o tym wie:/Z tym stresowaniem się nie jest niestety tak łatwo.. nie mam dzieci.. walczę już pięć lat, a tu takie przeboje.. nie pomaga..
Ja tez niestety nie mam, a trzy razy juz poroniłam, teraz jestem na etapie badań Kir. Za 4 tygodnie się dowiem czy tutaj jeat jakiś problem.
Jeśli mogę zapytać w jakiej klinice się leczysz?
Ola na wyniki KIR czeka się miesiąc? Umawialas się na to badanie? Mam robić KIR i immunofenotyp w drugiej połowie listopada w Katowicach w Cytolab.Niestety, każda z nas coś o tym wie:/
Ja tez niestety nie mam, a trzy razy juz poroniłam, teraz jestem na etapie badań Kir. Za 4 tygodnie się dowiem czy tutaj jeat jakiś problem.
Hankaa bardzo Ci współczuję, z powodu tego co przechodzisz. Nadzieja umiera ostatnia, a cuda się zdarzają. Bądź silna.
Hankaa
W Krakowie w artvimed.. u mnie kir bx ale miałam podany accofil więc do zagnieżdżenia doszło tylko teraz coś się dzieje.. masz dzieci?Niestety, każda z nas coś o tym wie:/
Tak ja robiłam w medgenie w wawie i 4 tygodnie się czeka na wynik. W tym laboratorium się umawiałam.Ola na wyniki KIR czeka się miesiąc? Umawialas się na to badanie? Mam robić KIR i immunofenotyp w drugiej połowie listopada w Katowicach w Cytolab.
Hankaa bardzo Ci współczuję, z powodu tego co przechodzisz. Nadzieja umiera ostatnia, a cuda się zdarzają. Bądź silna.
asia.joanna
A w którym tc jesteś?Zastanawiam się tylko czy jeśli okaże się że poronie, uda się bez zabiegu.. tego bym nie chciała..
reklama
Jeszcze nie. U nas problem jeat chyba właśnie z immunologia. Zachodzę w ciąże bez problemu, zarodek jest tylko potem coś się zaczyna dziać:/W Krakowie w artvimed.. u mnie kir bx ale miałam podany accofil więc do zagnieżdżenia doszło tylko teraz coś się dzieje.. masz dzieci?
Podziel się: