reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Do którego tygodnia go brałaś? [emoji2] wiem ze lekarz wie lepiej, ale ja się teraz obawiam ze miałam go za krótko [emoji2368] Chociaż wiem ze dziewczyny nawet biorą tylko do 8tyg, ale to w mojej głowie siedzi [emoji2]
Ja byłam wyjątkowym przypadkiem i brałam do połowy 18tc, nie znam drugiej osoby, której lekarz zleciłby tak długie branie Accofilu [emoji28]

Ja byłam wyjątkowym przypadkiem i brałam do połowy 18tc, nie znam drugiej osoby, której lekarz zleciłby tak długie branie Accofilu [emoji28]
Wow to serio długo! 😃 Ja czytałam pełno forów jak miałam zacząć brać i dziewczyny pisały ze brały do 12 maks. Ja jak widziałam rezultaty tego accofilu jak brałam, to byłam spokojna…a teraz trochę stres jest 😂 Chyba będę tak miała do końca drugiego trymestru. A jakie inne leki poza accofilem brałaś? Ja biorę luteinę, duphaston, heparynę i acard. Odstawiony mam tylko właśnie accofil

Załączniki

• IMG_4506.jpg
    IMG_4506.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_4505.jpg
    IMG_4505.jpg
    90,1 KB · Wyświetleń: 71
Wygląda na to, że masz kir bx a haplotyp neutralny. Teraz trzeba by się przyjrzeć poszczególnym kirom. Niestety w tym już nie pomogę. Kir bx jest bardzo dobrym kirem. Poza tym moim zdaniem nie ma co się tak kirami przejmować. Ja mam niby gorszy aa , a mam 2 dzieci naturalnie i bez accofilu. O tym jednak zdecyduje lekarz prowadzacy

Wygląda na to, że masz kir bx a haplotyp neutralny. Teraz trzeba by się przyjrzeć poszczególnym kirom. Niestety w tym już nie pomogę. Kir bx jest bardzo dobrym kirem. Poza tym moim zdaniem nie ma co się tak kirami przejmować. Ja mam niby gorszy aa , a mam 2 dzieci naturalnie i bez accofilu. O tym jednak zdecyduje lekarz prowadzacy
myśle ze u mnie problem w cytokinach . Ogółem od dobrych 5 lat nie choruje , kiedyś to dwa razy w roku opryszczka i angina a teraz nic. Muszę tez o tym powiedzieć lekarzowi

reklama
myśle ze u mnie problem w cytokinach . Ogółem od dobrych 5 lat nie choruje , kiedyś to dwa razy w roku opryszczka i angina a teraz nic. Muszę tez o tym powiedzieć lekarzowi
U mnie problem leżał we właśnie KIRach ale ja mam AA i dużo mam nieobecnych tych które ważne są w utrzymaniu ciąży, przed tym badaniem trzy ciąże poroniłam 6-8tydzien zawsze. Zostało mi ostatnie badanie KIR i właśnie ono wyszło złe, teraz brałam przez cały pierwszy trymest accofil na niego i pomógł przetrwać nawet dość dobrze pierwszy trymestr 🙏 Ale teraz jest drugi, i oczywiście boje się jak to będzie 🤞 oby było dobrze

Do góry