Serdecznie dziękuję za Wasze odpowiedzi aspekt i burczus
Od przeszło roku chodzę do dwóch ginekologów. Z czego jeden przepisał mi celxane wobec mojej sugestii, ale kazał odstawić acard. Jest sceptykiem stosowania nawet progesteronu dla podtrzymania ciąży. O leczeniu immunologicznym nawet nie wspomnę. Wlewy z intralipidu czy szczepienia uznaje za herezje. Każe się po prostu starać....Z koleii Pani ginekolog, do której chodze sugeruje, że problemem jest stres, za duże chęci i dała mi namiar na "doradcę duchowego".
Zdawałam się na tych ginekologów, nie robiłam badań z immunologii.
Próbowałam wielokrotnie dodzwonić się do gabinetów, Paśnika lub Malinowskiego, Przybicienia, o których często tutaj wspominacie, ale na wizytę u nich nie mam szans... Umówiłam się zatem na wizytę w klinice Invicta we Wrocławiu, ale te wizytę mi odwołano.
Mieszkam w Opolu. Będę wdzięczna za pomoc w znalezieniu lekarza, który potraktuje mnie poważnie. Widzę, że polecacie tutaj ginekolog Janosz ze Śląska i ona ma terminy. Wyszukałam też terminy w klinice Magnuccy w Katowicach. Czy macie o tym Magnuckim jakieś opinie? Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam