reklama
Dziewczyny, w poniedziałek jade na wizyte do dr Banacha. Udało sie skontaktowac. Bardzo, bardzo mi zależy na tym aby, udało mu się niemożliwe i abym mogła donosic tą ciąże. Ja chce tylko 2 dzieci, jedno mam, chce dla niej rodzeństwa, tylko tyle i aż tyle...ach...dobra zobaczymy.
Ps. Ja nie pisałam tu do tej pory, ale w 2009 roku leczyłam sie u dr Markuszewksiego, znam lekarza, leczył mnie 9 miesiecy i dzięki niemu na świecie jest moja, już 10-letnia córa. Szczerze, dr krytykuje osoby pulchne a ja niestety od ostatniej wizyty przytyłam znacznie i dlatego...rozumiecie. Chociaż domyslam się że od dr Banacha też usłysze co nieco, ale to nieważne, liczy się tylko abym mogła cieszyć się MALEŃKIM SZCZEŚCIEM.
Ps. Ja nie pisałam tu do tej pory, ale w 2009 roku leczyłam sie u dr Markuszewksiego, znam lekarza, leczył mnie 9 miesiecy i dzięki niemu na świecie jest moja, już 10-letnia córa. Szczerze, dr krytykuje osoby pulchne a ja niestety od ostatniej wizyty przytyłam znacznie i dlatego...rozumiecie. Chociaż domyslam się że od dr Banacha też usłysze co nieco, ale to nieważne, liczy się tylko abym mogła cieszyć się MALEŃKIM SZCZEŚCIEM.
Dr Markuszewski też przyjmuje w DCG , tak Banach też wali prosto z mostu, ale działa. Trzymam kciuki!Dziewczyny, w poniedziałek jade na wizyte do dr Banacha. Udało sie skontaktowac. Bardzo, bardzo mi zależy na tym aby, udało mu się niemożliwe i abym mogła donosic tą ciąże. Ja chce tylko 2 dzieci, jedno mam, chce dla niej rodzeństwa, tylko tyle i aż tyle...ach...dobra zobaczymy.
Własnie sie dowiedziałam ze w jednym towarzystwie sie będe obracac, zarozumiałych, krytykanckich, mądrkujących panów w podeszlym wieku... mówie to z uśmiechem.Dr Markuszewski też przyjmuje w DCG , tak Banach też wali prosto z mostu, ale działa. Trzymam kciuki!
burczuś
Fanka BB :)
Zawsze to lepiej usłyszeć,że ma się za dużo krągłości...i urodzić bejbi,aniżeli głaskanie po głowie...i nic z tego Zaciśnij zęby, nie stresuj,nie bierz do siebie komentarzy A jakby co, to mów...że już i tak schudłaś 15 kgWłasnie sie dowiedziałam ze w jednym towarzystwie sie będe obracac, zarozumiałych, krytykanckich, mądrkujących panów w podeszlym wieku... mówie to z uśmiechem.
reklama
Dokładnie tak jak mówiszZawsze to lepiej usłyszeć,że ma się za dużo krągłości...i urodzić bejbi,aniżeli głaskanie po głowie...i nic z tego Zaciśnij zęby, nie stresuj,nie bierz do siebie komentarzy A jakby co, to mów...że już i tak schudłaś 15 kg
Podziel się: