reklama
Ok, to po tej 5mg wezmę jeszcze te 2,5mgJa zaczęłam schodzić od 12 tc ale po 2,5 mg (czyli bardzo powoli) całkowicie zeszłam w 20 tc (dawka 20mg)
basiawol
Fanka BB :)
Hej mi Przybycień rozpisał schodzenie po 2.5 mg czyli jak biorę 15 to kolejny tydzień 12.5 itp.ja chciałabym brać 15 do 16 tyg i wtedy schodzić chyba @Porzeczka1234 tak bralaWlasnie też miałam pytać, ja bralam 15mg, w 12tc 3d zaczęłam brać 10mg (7dni) potem mam brać 5mg (7dni) i koniec, ale za zastanawiam się czy nie brać jeszcze parę dni 2,5mg brałyście tak czy przy 5mg odstawilyscie?
Rozumiem Cie, ja w ogóle wszystkie leki chciałam brać dłużej, jak odstawiłam accofil, myślałam, że coś się stanie, 2 tyg. Temu miałam ostatni intralipid i już mam stresa, teraz zmniejszyłam ten encortonmam nadzieję, że najgorszy okres za nami, na prenatalnych u mnie wszystko gra! Będzie chlopakHej mi Przybycień rozpisał schodzenie po 2.5 mg czyli jak biorę 15 to kolejny tydzień 12.5 itp.ja chciałabym brać 15 do 16 tyg i wtedy schodzić chyba @Porzeczka1234 tak brala
basiawol
Oj ja mam też stresy non stop trochę przez moją wyobraźnię u nas też chłopczyk . Wiesz ja się boje zacząć cieszyć po prostu że jest wszystko dobrze. Boje się nawet że się ktoś domyśli . Paranoja i potrzeba transplantacji mózgu. Na kiedy masz termin??Rozumiem Cie, ja w ogóle wszystkie leki chciałam brać dłużej, jak odstawiłam accofil, myślałam, że coś się stanie, 2 tyg. Temu miałam ostatni intralipid i już mam stresa, teraz zmniejszyłam ten encortonmam nadzieję, że najgorszy okres za nami, na prenatalnych u mnie wszystko gra! Będzie chlopak
basiawol
Hej ja na 28 a z usg na 18 . To jedziemy na jednym wózku heheTo normalne, każda z nas już chyba do końca będzie się bała, u mnie jeszcze szyjka nie jest szałowa, nie wiem czy szwu nie będę miala na 26 luty a Ty?
Ipekakuana
Hej dziewczyny.
Niestety muszę dołączyć, jestem po dwóch poronieniach w bardzo wczesnym etapie ciąży (6-8 tydz). Od początku w USG nieprawidłowy obraz.
Szukam lekarzy do polecenia w Trójmieście. Obecnie jestem pod opieką dr Januszewskiej.
Niestety muszę dołączyć, jestem po dwóch poronieniach w bardzo wczesnym etapie ciąży (6-8 tydz). Od początku w USG nieprawidłowy obraz.
Szukam lekarzy do polecenia w Trójmieście. Obecnie jestem pod opieką dr Januszewskiej.
reklama
Ja rekordowo długo, bo do 30 tygodnia - dawka 5 mg cały czas, pod koniec 2 mg przez tydzień i 6 dni 1 mgDziewczyny do kiedy tzn do którego tyg bralyscie steryd . Przybycień kazał mi już schodzić a ja chciałabym brać dłużej
Podziel się: