reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wlasnie też miałam pytać, ja bralam 15mg, w 12tc 3d zaczęłam brać 10mg (7dni) potem mam brać 5mg (7dni) i koniec, ale za zastanawiam się czy nie brać jeszcze parę dni 2,5mg brałyście tak czy przy 5mg odstawilyscie?
Hej mi Przybycień rozpisał schodzenie po 2.5 mg czyli jak biorę 15 to kolejny tydzień 12.5 itp.ja chciałabym brać 15 do 16 tyg i wtedy schodzić chyba @Porzeczka1234 tak brala

Hej mi Przybycień rozpisał schodzenie po 2.5 mg czyli jak biorę 15 to kolejny tydzień 12.5 itp.ja chciałabym brać 15 do 16 tyg i wtedy schodzić chyba @Porzeczka1234 tak brala
Rozumiem Cie, ja w ogóle wszystkie leki chciałam brać dłużej🤣🙈, jak odstawiłam accofil, myślałam, że coś się stanie, 2 tyg. Temu miałam ostatni intralipid i już mam stresa, teraz zmniejszyłam ten encorton😊mam nadzieję, że najgorszy okres za nami, na prenatalnych u mnie wszystko gra! Będzie chlopak

Rozumiem Cie, ja w ogóle wszystkie leki chciałam brać dłużej🤣🙈, jak odstawiłam accofil, myślałam, że coś się stanie, 2 tyg. Temu miałam ostatni intralipid i już mam stresa, teraz zmniejszyłam ten encorton😊mam nadzieję, że najgorszy okres za nami, na prenatalnych u mnie wszystko gra! Będzie chlopak
Oj ja mam też stresy non stop trochę przez moją wyobraźnię u nas też chłopczyk . Wiesz ja się boje zacząć cieszyć po prostu że jest wszystko dobrze. Boje się nawet że się ktoś domyśli . Paranoja i potrzeba transplantacji mózgu. Na kiedy masz termin??

To normalne, każda z nas już chyba do końca będzie się bała, u mnie jeszcze szyjka nie jest szałowa, nie wiem czy szwu nie będę miala😑 na 26 luty a Ty?

Hej dziewczyny. :)
Niestety muszę dołączyć, jestem po dwóch poronieniach w bardzo wczesnym etapie ciąży (6-8 tydz). Od początku w USG nieprawidłowy obraz.
Szukam lekarzy do polecenia w Trójmieście. Obecnie jestem pod opieką dr Januszewskiej.

reklama
Do góry