reklama
@dagmarie25 bardzo dziękuję za polecenie lioton1000 , od dwóch dni smaruję na wieczór i nie dość że małe siniaczki jakie miałam są już niewidoczne to co najważniejsze swędzenie ustąpiło dziękuję też innym dziewczynom za rady odnośnie zmiany miejsc wstrzykiwania zastrzyków, pomogło, jest dobrze, fajnie że jesteście
@olaa90 - dziekuje ze pytasz [emoji846] ja na razie trwam, czekam na wizyte w poniedzialek. Bede wtedy miala 9+1 czyli 9 tyg skonczonych wiec juz bedzie wszystko jasne. Ostatnio jak bylam to bylo 6+4 i serduszka nie bylo. Nie mam zadnych objawów. Brzuch nie boli, piersi tez nie. Nie mam mdłości, ani wymiotow. Zadnych plamien tez nie. Kompletnie nic. Przytylam tylko w miesiac 2-3 kg[emoji85]@Kitki kochana jak u Ciebie sytuacja?;*
Ale ogolnie jestem jakas spokojna, caly stres mnie opuścił. Bedzie co ma byc i tyle. Bardziej moj mąż sie stresuje. Czekamy do poniedzialku [emoji16]
Nadzieja2018
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
czy któraś z Was spotkała się z pojęciem poszerzenia miedniczek nerkowych? Jestem po usg połówkowym i jedyne co wyszło to to, że w nerkach są obustronne pielektazje (4,6mm i 3,5mm). Lekarz niby powiedział, że po urodzeniu to się normuje, ale ja nie byłabym sobą gdybym tego nie googlowała i nie nakręcała się :/
Spotkała się któraś z Was z tym?
czy któraś z Was spotkała się z pojęciem poszerzenia miedniczek nerkowych? Jestem po usg połówkowym i jedyne co wyszło to to, że w nerkach są obustronne pielektazje (4,6mm i 3,5mm). Lekarz niby powiedział, że po urodzeniu to się normuje, ale ja nie byłabym sobą gdybym tego nie googlowała i nie nakręcała się :/
Charlotte21
U nas na Majówkach 2020 jest jedna dziewczyna, która miała wykryte u dziecka lekkie poszerzenie miedniczek nerwowych i teraz na 3 prenatalnych już było dobrze.Hej Dziewczyny,
olaa90
@Kitki to z niecierpliwością czekamy na wieści kochana i mocno trzymam za Was kciuki <3 <3
@Nadzieja2018 synek mojej kuzynki urodził się z tym ale na jednej nerce. Jedyne co pediatra zaleca robić badanie moczu 1 x miesiąc. Miał usg w okolicy 6tyg życia, potem jakoś na 6 ms. Niby się to jeszcze nie zmniejszyło ale lekarze kaza się nie martwić bo z tego się wyrasta nie stresuj się wiec na zapas :*
@Nadzieja2018 synek mojej kuzynki urodził się z tym ale na jednej nerce. Jedyne co pediatra zaleca robić badanie moczu 1 x miesiąc. Miał usg w okolicy 6tyg życia, potem jakoś na 6 ms. Niby się to jeszcze nie zmniejszyło ale lekarze kaza się nie martwić bo z tego się wyrasta nie stresuj się wiec na zapas :*
Nadzieja2018
@Charlotte21 @olaa90
Dziękuję Kochane :* Mąż już mnie ochrzanił i nakazał wrzucić na luz echh, także jemu już nie mogę jęczeć na ten temat ...
A miałyście tak na początku jak zaczynałyście czuć ruchy, że jak dzidzia się wierciła, to widać aż było jak się wygina bo Wasz brzuch się unosił i powodowało to u Was dyskomfort? Moja właśnie zaczęła przekręcać się chyba albo wyginać, bo widzę jak w podbrzuszu unosi się brzuch i powoduje to taki dziwny dyskomfort.
Dziękuję Kochane :* Mąż już mnie ochrzanił i nakazał wrzucić na luz echh, także jemu już nie mogę jęczeć na ten temat ...
A miałyście tak na początku jak zaczynałyście czuć ruchy, że jak dzidzia się wierciła, to widać aż było jak się wygina bo Wasz brzuch się unosił i powodowało to u Was dyskomfort? Moja właśnie zaczęła przekręcać się chyba albo wyginać, bo widzę jak w podbrzuszu unosi się brzuch i powoduje to taki dziwny dyskomfort.
Charlotte21
Szukam dziewczyn ktore obecnie sa pod dr Bodzkiem. Mam kilka pytan
@Charlotte21 ja jestem
reklama
Charlotte21
Napisalam na priv@Charlotte21 ja jestem
Podziel się: