reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Kitki kochana jak u Ciebie sytuacja?;*
@olaa90 - dziekuje ze pytasz [emoji846] ja na razie trwam, czekam na wizyte w poniedzialek. Bede wtedy miala 9+1 czyli 9 tyg skonczonych wiec juz bedzie wszystko jasne. Ostatnio jak bylam to bylo 6+4 i serduszka nie bylo. Nie mam zadnych objawów. Brzuch nie boli, piersi tez nie. Nie mam mdłości, ani wymiotow. Zadnych plamien tez nie. Kompletnie nic. Przytylam tylko w miesiac 2-3 kg[emoji85]
Ale ogolnie jestem jakas spokojna, caly stres mnie opuścił. Bedzie co ma byc i tyle. Bardziej moj mąż sie stresuje. Czekamy do poniedzialku [emoji16]

Hej Dziewczyny,
czy któraś z Was spotkała się z pojęciem poszerzenia miedniczek nerkowych? Jestem po usg połówkowym i jedyne co wyszło to to, że w nerkach są obustronne pielektazje (4,6mm i 3,5mm). Lekarz niby powiedział, że po urodzeniu to się normuje, ale ja nie byłabym sobą gdybym tego nie googlowała i nie nakręcała się :/
Spotkała się któraś z Was z tym?

Hej Dziewczyny,
czy któraś z Was spotkała się z pojęciem poszerzenia miedniczek nerkowych? Jestem po usg połówkowym i jedyne co wyszło to to, że w nerkach są obustronne pielektazje (4,6mm i 3,5mm). Lekarz niby powiedział, że po urodzeniu to się normuje, ale ja nie byłabym sobą gdybym tego nie googlowała i nie nakręcała się :/
Spotkała się któraś z Was z tym?
U nas na Majówkach 2020 jest jedna dziewczyna, która miała wykryte u dziecka lekkie poszerzenie miedniczek nerwowych i teraz na 3 prenatalnych już było dobrze. :)

@Kitki to z niecierpliwością czekamy na wieści kochana i mocno trzymam za Was kciuki <3 <3
@Nadzieja2018 synek mojej kuzynki urodził się z tym ale na jednej nerce. Jedyne co pediatra zaleca robić badanie moczu 1 x miesiąc. Miał usg w okolicy 6tyg życia, potem jakoś na 6 ms. Niby się to jeszcze nie zmniejszyło ale lekarze kaza się nie martwić bo z tego się wyrasta :) nie stresuj się wiec na zapas :*

@Charlotte21 @olaa90
Dziękuję Kochane :) :* Mąż już mnie ochrzanił i nakazał wrzucić na luz echh, także jemu już nie mogę jęczeć na ten temat ... :)

A miałyście tak na początku jak zaczynałyście czuć ruchy, że jak dzidzia się wierciła, to widać aż było jak się wygina bo Wasz brzuch się unosił i powodowało to u Was dyskomfort? Moja właśnie zaczęła przekręcać się chyba albo wyginać, bo widzę jak w podbrzuszu unosi się brzuch i powoduje to taki dziwny dyskomfort.

reklama
Do góry