@Anima2689 z doświadczenia powiem tak zrób badanie aptt na 24 h po zastrzyku jeżeli będziesz miała powyżej wynik 30 s odstawiła bym heparyne na 24+12. Ja miałam taki wynik i oczywiście przy CC krwotok i dreny. Odstawiina hepatyna była za późno.
@Marthi Ty chyba nie wierz jak Ci współczuję naprawdę cały czas o Tobie myślę
Ale jeżeli chcesz znać moje zdanie to ja poczekalabym do wyniki z.poznania z dzidziusia.... Ja po swoim ostatnim poronieniu u Jerzego nie robiłam już więcej badań nie szukałam większej dziury w całym. Uznałam że leczenie było nie trafione. Zmieniłam leczenie. Sama nie wiem może spróbuj większy steryd? Może nie bi3rz sterydu i Heparyny w każdym cyklu tylko włączysz po pozytywnej becie. Dodatkowo jak zaczniesz dalej szukać to przeciagniesz ciążę w czasie a ja uważam że najwieksza szansa na sukces jest szybko po poronieniu
wydaje mi się że wtedy te komórki jajowe są lepsze...
Po za tym i tak robiąc te wszystkie dodatkowe badania leczenie masz to samo, a skoro i tak nie chcesz ani szczepień ani wlewów to po co się dalej zdiagnozować? Może jedyne sensowne badanie to to co Ci porzeczka sugerowała męża z nasienia ? To czy on ma przeciw ciała? Może jakby on brał stery w Twoje owu no sama nie wiem... Ale tylko to mi się wydaje ma sens. Reszta bym odpuscila.