roki_1991
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 to bardzo dobre wieści z wizyty spacery... Ciężki temat dla mnie... Nie dość że jestem leniuch to jeszcze pogoda nie zachęca do wyjścia na spacer... Brr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ALe co ciekawe, kazdy calkowicie inne AB wie multum o immunologii, IO, a M. mimo ze zatrudnia AB, nie ma jego wiedzy, natomiast mocno stawia na naturalne metody - dobra dieta (3x bez), ruch, odpowiednie spanie, siedzenie (nie podkurczanie nóg zeby przeplywow krwi nie blokowac), wietrzenie podwozia.@bertha To oni tam w DCG chyba wszyscy mają specyficzne podejście
A podziel sie listą - co ci zlecił?Cześć ja czytam co u Was, bo pisać na razie nie mam co...
Wczoraj byłam na 1 wizycie u Gizlera dostałam listę badań do zrobienia i tyle. Z wynikami się pokazać.
HEJ HEJ, JESTEM PO WIZYCIE, NIESTETY ACCOFIL U MNIE NIE JEST WSKAZANY....Witaj @czarna8667. Ja też byłam dwa razy u dr Kluszczyka. Wydaje się sensowny. wiem,że bazuje na accofilu. Choć mi nie proponował, bo ponoć nie dla mnie. Jest tu kilka dziewczyn co działały na tym leku i urodziły,więc nie wiem,czy jeszcze się udzielą.
@Destino nie łatwe to wszystko...ale wierzymy w kruszynkę;*
Dlatego wierze, ze ten profesor jednak zrozumie moje obawy i nie bedzie robil problemu.@roki_1991 absolutnie nie zmieniać clexane
Ryzyko zakrzepowe rośnie z tygodniami często
@Oczekujaca123 u mnie też się śmiali że Malina założył pessar na szyjkę ponad 4 cm a potem się okaZalo że od 6 miesiąca główka dziecka bardzo nisko i nie ruszać pessara do porodu bo się zaraz urodzi i szyjka też nagle znikła w 8 miesiacu
Nie wszyscy chca zakladac. Ale tam w szpitalu akurat zakladaja. Tylko jie wiem czy na taka szyjke..@Oczekujaca123 coś słyszałam ale nie wiem czy dobrze że w ciąży bliźniaczej nie wskazany szew czy pessar ale nie jestem pewna tej informacji