reklama
magda1208
Fanka BB :)
Dziewczyny mam zapytanie czy miałyście po porodzie uczucie puchnięcia.?
Wydaje mi,się że man nabrzmiałe nogi, ręce i bolą. Nie wiem od czego czu brak snu czy od chodzenie w szpitalu czy coś związanego z zakrzepicą bądź immunologiczne.?
Trochę się martwię.Może za mała dawka heparyny.?
Wydaje mi,się że man nabrzmiałe nogi, ręce i bolą. Nie wiem od czego czu brak snu czy od chodzenie w szpitalu czy coś związanego z zakrzepicą bądź immunologiczne.?
U
użytkownik m
Gość
Madziu po cc to że sie puchnie to normalne bo nawadniają kroplówkami nas bo nie możemy jeść i taki jest efekt, woda musi zejść z organizmu.mi opuchlizna zeszła z nóg po okolo dwóch tygodniach może troche dłużej, nogi do tej pory mnie bola jak np zmieniam pozycję, najbardziej jak klęcze i wstajeDziewczyny mam zapytanie czy miałyście po porodzie uczucie puchnięcia.?
magda1208
Madziu po cc to że sie puchnie to normalne bo nawadniają kroplówkami nas bo nie możemy jeść i taki jest efekt, woda musi zejść z organizmu.mi opuchlizna zeszła z nóg po okolo dwóch tygodniach może troche dłużej, nogi do tej pory mnie bola jak np zmieniam pozycję, najbardziej jak klęcze i wstaje
Ja czuję ból nóg i rąk. Mam obrzmiałe.
matulkaa
Anetko, całym sercem Was wspieram [emoji173] Helenka to mały wojownik. MUSI BYĆ DOBRZE!!! Trzymaj się dziewczyno!Dziewczyny chyba wam napisze. W srode odeszly mi wody. W szpitalu hamowali porod. Jednak dzis od 1 w nocy skorcze co 3 min. Helenka urodzila sie przez cesarskie ciecie. Ma ok 900 g. Walczymy o zycie i zdrowie mojej gwiazdeczki
Porzeczka1234
@magda1208 ból nóg czy rak po cc jest normalny myślę że po porodzie sn też u niektórych tak się dzieje. Mi woda schodziła ok miesiąc łydki miałam ogromne a ręce mnie tak bolały to pewnie u Ciebie ciśnie nadgarstków. Trzeba wytrwać ! Ja Cię niepokoi coś to lekarz.
plastulinka
reklama
Oczekujaca123
Podziel się: