reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Właśnie ojciec refundacje na paski i u niego na 127 po obiedzie a na moim 124 . Na razie mi wystarczy.

@marshia ja miałam wynik graniczny ziarnisty w połogu później ujemne aż strach czytać ale faktycznie może się przydać!

@7Martynka88 super gratulacje. A Ty nam pisałaś że jesteś w ciąży bo mogło mi umknąć. Który to tydzień?

Ostatnia edycja:
O, fajne info. A czy ktos ma tego posta co kiedys chyba Totois pisala o jednym typie Ana a potencjalnych wadach serduszka u dzidziusia? bo to takie wazne info bylo a pewnie niewielu lekarzy nawet o tym wie a co dopiero mowi..

Dziewczynki muszę się pochwalić - dziś widziałam pikające serduszko [emoji173]️ udało się, w końcu się udało [emoji1431]
Powiem wam, że akupunktura którą poleciła @marshia zdziałała cuda [emoji169]
Gratulacje!! :) opowiedz cos wiecej - co poza akupunktura bylo inaczej ze sie udalo? jakas stymulacja, jakies leki, monitoringi, i czy jakies mialas inne niz zwykle objawy, ze domyslalas sie ze beda 2 krechy?
u kogo prowadzisz ciaze?

Właśnie ojciec refundacje na paski i u niego na 127 po obiedzie a na moim 124 . Na razie mi wystarczy.

@marshia ja miałam wynik graniczny ziarnisty w połogu później ujemne aż strach czytać ale faktycznie może się przydać!

@7Martynka88 super gratulacje. A Ty nam pisałaś że jesteś w ciąży bo mogło mi umknąć. Który to tydzień?

Nie pisałam [emoji6] bałam się - czekałam do serducha [emoji173]️
Dziś jest 6+1 także sam początek

@bertha a więc tak, od czerwca zaczęłam stymulację CLO, dwa cykle, piękne pecherzyki (po 3) i nic... na początku września dostałam trzeci raz CLO ale wyszło, że mam tsh 3,61 to stwierdziłam, że przy takim wyniku nie ma co się faszerować CLO i trzeba go zbić, wiec Letrox dawka 100 wkroczyła do akcji, w między czasie @marshia dała mi namiary na babeczkę z akupunktury, umówiłam się na 21.09 pierwszy raz, i tak sobie chodziłam na igiełki, do tego piłam ziółka, które mi Pani zamówiła i po 6 zabiegu test wyszedł pozytywny. Żadnych leków nie brałam, od testu doszedł neoparin i encorton 5mg + luteina.
Po ciąży biochemicznej w maju 2017 wyszło mi, ze mam ANA i aktykoagulant toczniowy. Od tamtego maja staraliśmy się i nic.
Także szczerze wierzę, że to IGŁY [emoji169]
A we Wro chodzę do dr Eliasa na Kamiennej [emoji6]

reklama
@bertha a więc tak, od czerwca zaczęłam stymulację CLO, dwa cykle, piękne pecherzyki (po 3) i nic... na początku września dostałam trzeci raz CLO ale wyszło, że mam tsh 3,61 to stwierdziłam, że przy takim wyniku nie ma co się faszerować CLO i trzeba go zbić, wiec Letrox dawka 100 wkroczyła do akcji, w między czasie @marshia dała mi namiary na babeczkę z akupunktury, umówiłam się na 21.09 pierwszy raz, i tak sobie chodziłam na igiełki, do tego piłam ziółka, które mi Pani zamówiła i po 6 zabiegu test wyszedł pozytywny. Żadnych leków nie brałam, od testu doszedł neoparin i encorton 5mg + luteina.
Po ciąży biochemicznej w maju 2017 wyszło mi, ze mam ANA i aktykoagulant toczniowy. Od tamtego maja staraliśmy się i nic.
Także szczerze wierzę, że to IGŁY [emoji169]
A we Wro chodzę do dr Eliasa na Kamiennej [emoji6]
Gratuluje trzymam ✊✊Super wiadomości

Do góry