reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino Będzie dobrze oby tak dalej .
@marshia Ja też u Maliny badałam na początku APTT a przed 20 tyg doszły DDimery.

Kochane mam pytanko do mamuś czy możecie podpowiedziedź jaki wózek łóżeczko ,materacyk polecacie i fotelik .
Z góry dziękuję sorki, że na tym wątku.

reklama
@magda1208 lozeczko kupilam uzywane, by wiecej dac na materac. Kupilam lateksowy. Wozek chcialam stary typ na paskach i mam. Tez uzywany, bo z gondoli szybko sie wychodzi. Choc my ja eksploatujemy mocno. A wozek czasem chodzi jak na kreskowkach kazde kolo osobno. Mlodemu tez dobrze sie w nim spi na zewnatrz. A fotelik, dostalam. Teraz kupie i z pewnoscia bedzie to avionaut ultralajt. Napisalam po polsku, by nie zrobilo spamu

@magda1208 lozeczko kupilam uzywane, by wiecej dac na materac. Kupilam lateksowy. Wozek chcialam stary typ na paskach i mam. Tez uzywany, bo z gondoli szybko sie wychodzi. Choc my ja eksploatujemy mocno. A wozek czasem chodzi jak na kreskowkach kazde kolo osobno. Mlodemu tez dobrze sie w nim spi na zewnatrz. A fotelik, dostalam. Teraz kupie i z pewnoscia bedzie to avionaut ultralajt. Napisalam po polsku, by nie zrobilo spamu

Dziękuję

@marshia Ja też u Maliny badałam na początku APTT a przed 20 tyg doszły DDimery.

Kochane mam pytanko do mamuś czy możecie podpowiedziedź jaki wózek łóżeczko ,materacyk polecacie i fotelik .

Boję się co kolwiek kupić ale chociaż pooglądam i dodam do obserwowanych.

@magda1208 ja kupiłam te tylko komodę i łóżeczko 140×90 meble chciałam pożądane drewniane mam białe materac pianka gryka kokos cena ok 300 zł są tańsze i jeszcze droższe
Link do: Drewnostyl Pinio Calmo k.Szary (łóżeczko 120x60 z szufladą+komoda z przewijakiem+szafa 2 drzwiowa) [id24518/rzero] - 4119 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

wózek mam invictus v pram nie kupuj super drogich moja rada bo ja już swój sprzedaje i od miesiąca Zosia siedzi w spacerówkę i tu kupiłam porządną lekka idt

Link do: Wózek 2w1 Invictus V-Pram mam ten szary

fotelik najbezpieczniejsze w testach w rozsądnej cenie do 1500 zl z baza isofix to maxicosi i cybex ją kupiłam już większy bo Zosia się nie mieściła a dużo jeździmy taki gb to marki cybex. Mały też miałam cybex już sprzedałam

Magda ja mam łóżeczko drewniane i materac kokos pianka. 120x90. Jeśli chodzi o wózek mam polskiej marki kunert. Jak wpiszesz w internet znajdziesz bez problemu. Fotelik wiadomo najlepiej poczytać testy fotelików. Teraz też już zmieniłam tak jak @Porzeczka1234 na joie stage. Ja Ci z całego serca polecam monitor oddechu, wiem że Porzeczka też ma i @kas90 i to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie.

reklama
@Destino widzisz jaki silny bombelek... Cieszę się
Magda ja mam łóżeczko drewniane i materac kokos pianka. 120x90. Jeśli chodzi o wózek mam polskiej marki kunert. Jak wpiszesz w internet znajdziesz bez problemu. Fotelik wiadomo najlepiej poczytać testy fotelików. Teraz też już zmieniłam tak jak @Porzeczka1234 na joie stage. Ja Ci z całego serca polecam monitor oddechu, wiem że Porzeczka też ma i @kas90 i to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie.

Dziękuję o monitorze zapomniałam a na pewno kupię jak dotrwam do końca.

Do góry