reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny, siedziałam cicho, ale podczytywałam was cały czas. Dziś nie wytrzymałam czekania i poszłąm na betę, no i wzrost po ponad 6 dniach z 7731 do 9267... Taki wynik w 8t1d i w 41dpt 3dniowych zarodeczków. Wiadoma sprawa, to nie może skończyć się dobrze.... tylko kiedy się skończy??? mam już dosyć!!!! Jutro umówiłam się do ginki u mnie w mieście na usg. Chciałam w wczoraj, ale nie udało mi się wyrwaćz pracy. W pn do kliniki. Ale czemu ta bhcg ciągle rośnie a nie spada????

reklama
Ja po wizycie- małe rośnie - ma już prawie 5 cm. Serduszko bije 155/min czyli prawidłowo.
Krwiaczek albo zniknął albo został malutki.
Przyplatała się grzybica i odstawiam luteine dopochwowa musze pogadac z Malina czy nie dac se z nią spokój bo to ona mi te infekcje robi tak myślę
@Porzeczka1234 kiedy Ty odstawialaś?
@Asiula11111 przykro mi- nie rosnie dobrze- ja miałąm wcześniej zarodki zawsze za male do wieku ciązy i to wina immunologii była chyba

@iveo nie rośnie dobrze, cudu takiego to już nie będzie... Zastopował po odstawieniu equoralu i za późno zaczęłam brać podwójny steryd. 4 dni tylko na 15mg encortonu chyba zupełnie go osłabiły. Tylko czemu to się tak teraz ciągnie!!!! Ciągle jestem na lekach, utrogestan, dupek, encorton 30mg, codziennie zastrzyki przeciwzakrzepowe. Już chce żeby to się skończyło!!! A wizyta w klinice dopiero w pn. No ale myślę, że wtedy to mnie już gin wyśle na zabieg...

@asiula111111 no wiem bardzo Ci współczuję. Może zacznie spadać do pn. Ja miałam ciążę do 13 tyg co cały czas było nie tak ciągle za mały do wieku ciąży.

@asiula111111 za wielu tych leków nie miałam a lekarz nie widział problemu. Ale bety wtedy nie badałam

@iveo Ja biorę teraz chociażby 30mg encortonu... ale z tą bhcg to cudów nie ma. W tym tc bhcg powinna wynosić co najmniej kilkadziesiąt tysięcy. Nie chcę dłużej chodzić z ledwo żywym zarodkiem, który nie ma żadnych szans! To okrutne!!!

reklama
@asiula1111 nie wiem co powiedziec,przykro mi,ja mialam to samo i chodzilam z zarodkiem z slabo bijacym sercem,lekarz poki serce mimo wszystko bije nic nie moze zrobic.
Wiem to straszne jest

Do góry