reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Madzia co u Was? I jeśli dobrze pamiętam, to jak Klara? :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Tak dobrze pamiętasz :) Klara rośnie i rozrabia .Rozglądamy się właśnie za przedszkolem dla niej. Pracujemy i mam nadzieję, że uda nam się wybudować dom.Jestem nadal matką wariatką ,tutaj nic się nie zmieniło :) Dzisiaj znowu przeczytałam o śmierci małej dziewczynki i nie mogę sobie dać rady .Kibicuję wszystkim dziewczynom pragnącym dziecka .Wiem jakie to wyczerpujące psychicznie i fizycznie.A Tobie @czarna_mala mam nadzieję, że teraz się uda i za osiem miesięcy wyskoczy z Ciebie małe i rozwrzeszczane różowe bobo .Tego życzę Tobie i pozostałym także.Niewazne jaką obiorą drogę czy to posiadania dziecka biologicznego czy jak postanowiła moja imienniczka @magda1208 której życzę także powodzenia.

reklama
Tak dobrze pamiętasz :) Klara rośnie i rozrabia .Rozglądamy się właśnie za przedszkolem dla niej. Pracujemy i mam nadzieję, że uda nam się wybudować dom.Jestem nadal matką wariatką ,tutaj nic się nie zmieniło :) Dzisiaj znowu przeczytałam o śmierci małej dziewczynki i nie mogę sobie dać rady .Kibicuję wszystkim dziewczynom pragnącym dziecka .Wiem jakie to wyczerpujące psychicznie i fizycznie.A Tobie @czarna_mala mam nadzieję, że teraz się uda i za osiem miesięcy wyskoczy z Ciebie małe i rozwrzeszczane różowe bobo .Tego życzę Tobie i pozostałym także.Niewazne jaką obiorą drogę czy to posiadania dziecka biologicznego czy jak postanowiła moja imienniczka @magda1208 której życzę także powodzenia.
Madziu wszystkiego dobrego dla Was, ucałuj Małą Łonuziarę [emoji8] jeśli piszesz o Gabi, to przegrała walkę z rakiem mózgu :(

Biedni Ci jej osieroceni rodzice :( Byłam przejazdem w drodze do Puław Jutro droga powrotna .A zresztą witam Scyzoryka Ja też Scyzoryk że Starachowic,ale mnie poniosło na Śląsk :) A co do Małej to na samą myśl o niej chce mi się płakać

Biedni Ci jej osieroceni rodzice :( Byłam przejazdem w drodze do Puław Jutro droga powrotna .A zresztą witam Scyzoryka Ja też Scyzoryk że Starachowic,ale mnie poniosło na Śląsk :) A co do Małej to na samą myśl o niej chce mi się płakać
To tym bardziej przejeżdżałaś koło mnie [emoji8]

@Kwiatuszekk23 gratulacje z całego serducha :D:);)

@marshia @nafoczka jak przeczytałam, że teraz ja w kolejce to taką miałam minę :o bo ja jeszcze Dziewczęta total w czarnej d... z wyprawką, szkołą rodzenia i ogólnie wiedzą na temat pielegnacji maluszka :p. No ale nie ma to tamto od jutra szkoła rodzenia więc pewnie wrzucę 5 bieg ;)
A tak w kolejności zaraz ze mna jeszcze rodzi @Asia2104 także Dziewczęta brzuszków starczy dla każdej :D:) choć ja w kościach czuję, ze już za kilka dni dowiemy się o jakiejś fasoleczce ;)

reklama
@Kwiatuszekk23 gratulacje z całego serducha :D:);)

@marshia @nafoczka jak przeczytałam, że teraz ja w kolejce to taką miałam minę :o bo ja jeszcze Dziewczęta total w czarnej d... z wyprawką, szkołą rodzenia i ogólnie wiedzą na temat pielegnacji maluszka :p. No ale nie ma to tamto od jutra szkoła rodzenia więc pewnie wrzucę 5 bieg ;)
A tak w kolejności zaraz ze mna jeszcze rodzi @Asia2104 także Dziewczęta brzuszków starczy dla każdej :D:) choć ja w kościach czuję, ze już za kilka dni dowiemy się o jakiejś fasoleczce ;)
O tak. Ja tu dla was hoduje. Ale tylko dla jakiejś twardzielki bo mała daje zdrowo popalić i co się lekarz ucieszy że jest głową w dół to ona tego samego dnia robi fikolka...

A póki co leżę i próbuje wytrwać. Kojarzycie bajkę o wilku i 7 koźlątkach? Tam jest scena kiedy mu kamienie zaszywaja w brzuchu i on tak idzie biedny ciągnąc tymi kamieniami po podłodze... I tak właśnie od 2 dni jest u mnie..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry