burczuś
Fanka BB :)
@pixi.nova witaj. Choć życzę Ci, byś szybko nas nie potrzebowala w sensie, że wybierzesz lekarza,który rozpozna wroga i go pokona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lecze sie u doc.Pasnika w Łodzi. Pco nie wplywa u mnie na zachodzenie.na utrzymantie to hmm mysle ze nie tu problem. Biore Intralipid z polecenia Paśnika.bylam tez szczepiona. Jestem własnie w trakcie staran.cykl nr 4. Bo mamy zielone swiatlo tylko jak nigdy- nie umie u nas kliknać teraz.dziś 15dc i owu@burczuś Dziękuję Kochana! Właśnie z tym zaufaniem do lekarzy to u mnie kiepsko.. Chyba będę testować kilku i zobaczę co każdy z nich powie.Ostatnio zaufałam, wierzyłam i znowu mnie to spotkało. Już po pierwszym poronieniu się badałam, mimo, że wszyscy patrzyli na mnie jak na świruskę Jednak nie przebadałam wszystkiego. Jeżeli mogę wiedzieć to gdzie się leczysz? Widzę, że masz PCOS, czy miałaś problem z zajściem w ciążę? Zastanawiam się czy PCOS może faktycznie nie powodować problemów z zajściem a poronieniami? U kogo bierzesz Intralipid? Czy uważasz, że to lepszy wybór niż szczepienia?
No to miłego zalewania foremki, zmykaj do łóżka i nogi do góry [emoji23] [emoji8]Ja lecze sie u foc.Pasnika w Łodzi. Pco nie wplywa u mnie na zachodzenie.na utrzymantie to hmm mysle ze n8e tu problem. Biore Intralipid z polecenia Paśnika.bylam tez szczepiona. Jestem własnie w trakcie staran.cykl nr 4. Bo mamy zielone swiatlo tylko jak nigdy- nie umie u nas kliknać teraz.dziś 15dc i owu
Hehehe mąż na nocke idzie zaraz.ale poranek naszNo to miłego zalewania foremki, zmykaj do łóżka i nogi do góry [emoji23] [emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka