reklama
bobasek1990
Fanka BB :)
Dostalam dzisiaj moj wynik mlr 42% w listopadzie bylo 30% pozniej 2 doszczepiania ciąza i teraz 2 szczepienia jestem po 7 szczepieniach lącznie tylko u mnie w lutym po poronieniu moglo sie obnizyc chyba ze ciaza nie obniza mlru
U
użytkownik m
Gość
metformine masz ? dr P Ci przepisał?a jak wyszły Ci krzywe?@Magda82... Nawet kupiłam tą metformine ale od kiedy ja jeść ? Jestem teraz w dniach nieplodnycn przed rozpoczęciem starań to już ja wprowadzić czy w cyklu starań ?
gdzie dają metkę bo i ja chceale nie ma mi kto przepisać
U
użytkownik m
Gość
tam napewno nie ma takiego przypadku jak mójto forum jest najbardziej profesjonalne
ja już dziewczyny jestem zrezygnowana, czym ja zbije taki poziom nk, nie mam już sił do tego wszystkiego, za dużo przeciwności, pisze że nk powodują słaby przysrost bety, progesteronu, uszkadzają dna kom płodu/zarodka, idealnie ten opis oddaje moje wyniki
@ovli22 przypomnij mi kiedy dostaniesz zalecenia od lekarza co robić z nk?my mamy we dwie taki pokażny poziom nk
@Liluli słodki synus :*
@Porzeczka1234, też od razu zauważyłam cudny nosek:*
@bea25ta, zauwazylam, ze wiekszosc kobiet ma na poczatku ciazy ochote na jablka i pomidory. Jablka ponoc oczyszczają z toksyn, a pomidory mają potas. Ja wczesniej jablek moglam nie jesc ale do 10 tyg żarłam codziennie!
@bea25ta, zauwazylam, ze wiekszosc kobiet ma na poczatku ciazy ochote na jablka i pomidory. Jablka ponoc oczyszczają z toksyn, a pomidory mają potas. Ja wczesniej jablek moglam nie jesc ale do 10 tyg żarłam codziennie!
susana
Kas@Liluli słodki synus :*
Ja na początku ciąży codziennie jabłka i pomidory z mocarellą .
Mickeytam napewno nie ma takiego przypadku jak mójto forum jest najbardziej profesjonalne
ja już dziewczyny jestem zrezygnowana, czym ja zbije taki poziom nk, nie mam już sił do tego wszystkiego, za dużo przeciwności, pisze że nk powodują słaby przysrost bety, progesteronu, uszkadzają dna kom płodu/zarodka, idealnie ten opis oddaje moje wyniki
@ovli22 przypomnij mi kiedy dostaniesz zalecenia od lekarza co robić z nk?my mamy we dwie taki pokażny poziom nk
Wiem że coś jest cudownegobw tym intralipidzie że on powstrzymuje poronienia nawet jak nk jest nadal wysokie !!!!!!!!!!!!
A metformine mam w domu to mogę ci wysłać jak sie do mnie ładnie uśmiechniesz
bertha
Śliczny [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: