reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Liluli a wogóle do kogo chodzisz i gdzie rodzisz?? Nunuś piękny wygląda tak spokojnie
@mickey* na wizazu są dziewczyny z allo 0 po szczepieniach nadal 0 i mają zdrowe dzieci aaa i są pacjentkami naszego doktora ;)
tam napewno nie ma takiego przypadku jak mój:oto forum jest najbardziej profesjonalne8-)
ja już dziewczyny jestem zrezygnowana, czym ja zbije taki poziom nk, nie mam już sił do tego wszystkiego, za dużo przeciwności, pisze że nk powodują słaby przysrost bety, progesteronu, uszkadzają dna kom płodu/zarodka, idealnie ten opis oddaje moje wyniki
@ovli22 przypomnij mi kiedy dostaniesz zalecenia od lekarza co robić z nk?my mamy we dwie taki pokażny poziom nk

@Liluli słodki synus :*

@Porzeczka1234, też od razu zauważyłam cudny nosek:*

@bea25ta, zauwazylam, ze wiekszosc kobiet ma na poczatku ciazy ochote na jablka i pomidory. Jablka ponoc oczyszczają z toksyn, a pomidory mają potas. Ja wczesniej jablek moglam nie jesc ale do 10 tyg żarłam codziennie!
Kas
Ja na początku ciąży codziennie jabłka i pomidory z mocarellą .

tam napewno nie ma takiego przypadku jak mój:oto forum jest najbardziej profesjonalne8-)
ja już dziewczyny jestem zrezygnowana, czym ja zbije taki poziom nk, nie mam już sił do tego wszystkiego, za dużo przeciwności, pisze że nk powodują słaby przysrost bety, progesteronu, uszkadzają dna kom płodu/zarodka, idealnie ten opis oddaje moje wyniki
@ovli22 przypomnij mi kiedy dostaniesz zalecenia od lekarza co robić z nk?my mamy we dwie taki pokażny poziom nk
Mickey
Wiem że coś jest cudownegobw tym intralipidzie że on powstrzymuje poronienia nawet jak nk jest nadal wysokie !!!!!!!!!!!!
A metformine mam w domu to mogę ci wysłać jak sie do mnie ładnie uśmiechniesz

Porzeczka gratuluje udanej wizyty [emoji5]

Beatka a ja bede miala synusia a od poczatku wcinam slodkie. Nie ma reguly co do plci [emoji6]

A to buziaczek Szymusia [emoji7][emoji7]

1494001505-aaaaaa.jpeg

Robaczek wazy 1520 g i poki co jest ulozony posladkowo ale licze na to ze sie jeszcze obroci [emoji5]

Śliczny [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry