reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny kochane!
Ja spać nie mogę całej nocy ehh ale odliczam już godziny kiedy męża zobaczę po całym tygodniu ma być wieczorem:)
Burczus jak się czujesz?
Gabiś niedługo poród pewnie się stresujesz co ale teraz bliżej niż dalej :*
Pozdrawiam was i trzymam kciuki za wasze wizyty oraz za staraczki!
@motylek1234 ja mam się dobrze:) majowka-5 dni:) a że zimno...;) trzymam za Ciebie niezmiennie kciuki:) i wierze, że będzie dobrze:):):)

reklama
Witajcie dziewczyny kochane!
Ja spać nie mogę całej nocy ehh ale odliczam już godziny kiedy męża zobaczę po całym tygodniu ma być wieczorem:)
Burczus jak się czujesz?
Gabiś niedługo poród pewnie się stresujesz co ale teraz bliżej niż dalej :*
Pozdrawiam was i trzymam kciuki za wasze wizyty oraz za staraczki!
Taaaa, taki mam stres że jeszcze torby do szpitala nie spakowałam :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@susana przede wszystkim gratulacje[emoji5][emoji5][emoji5]
Tez mi wie wydawalo to bez sensu,ze od 2 trymestru.
Tym bardziej ,ze raz juz probowalam na acardzie,a w ogole w drugiej ciazy tej z acardem ciagle mialam plamienia w zwiazku z tym ,ze mialam krwiaka.

@anetakryczek za Twoja rada juz biore acard od przedwczoraj[emoji5]

Buziaczki dla wszystkich i mielgo dlugiego weekendu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Beatko ja daję mojemu kwas 400 mg taki zwykły :)

Gabis moja przyjaciółka tak mówiła do dziecka kochanie mamusia jeszcze chce zjeść grilla w majowke proszę o dzidziuś grzecznie urodził się 4 mają :D i jest najslodszym chłopcem jakiego znam :D
Generalnie rzecz biorąc jeśli moja Księżna zechce wyjść prędzej niż 16 maja to proszę spinać pośladki bo za chwilę ciepłe domki do przejęcia ode mnie i Lamii..
A znając moje szczęście to mnie weźmie jak się będę tym grillem obżerać...:-) :-)

Cieszę się, lekarz mi mówił że acard powoduje lepszy przepływ krwi i ukrwienie macicy więc i doznania są lepsze, fakt nie kłamał :D
Czyli też liczysz na majowo grillowy cykl :D

Cieszę się, lekarz mi mówił że acard powoduje lepszy przepływ krwi i ukrwienie macicy więc i doznania są lepsze, fakt nie kłamał :D
Czyli też liczysz na majowo grillowy cykl :D
Może nie tyle liczę co jedną kwietniowa córkę mam choć miała termin na 1 maja, teraz niech będzie druga majowa laseczka.

Hej dziewczyny te starajace się i te w ciąży i mamuśki mam do was pytanie, która z was ma cukrzycę. Bo ja mam i biorę
siofor 500 ale ginekolog mówi że nie muszę odstawić leku a diabetolog twierdzi żebym przestała. Lekarz twierdzi że jak znajdę to insulina a diabetolog że jak będę w ciąży. Sama nie wiem co robić. A jak wy macie lub miałyście? My zaczynamy starania
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry