reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dzwonie do invicty w nadziei ze przyspiesze badanie kariotypow (na nfz), a babka do mnie , tak, jest juz pani z mezem zarejestrowana na badanie. termin oczekiwania to 3-4 miesiace, trzeba czekac az oddzwonimy w celu ustalenia terminu :szok::szok::szok:
kiedy oddzwoni hu.. wie. pewnie termin sie przedluzy do pol roku :-( a jeszcze na zleceniu jest napisane "skierowanie wewnętrzne" wiec chyba tylko do invicty.
nie kumam czemu nie mogla mi odrazu podac terminu ? przeciez ma kalendarz bo widzi jaka jest kolejka oczekiwania.
Dżoł ja jak się zapisywałam w grudniu to badania były w lutym a wyniki w maju :/

Liluli dobrze ze się odezwałaś, jeszcze proszę Mickey :)
Lamia, Avita napiszcie co u was bo Asia o Gabis pisały ostatnio :)

Tola dajesz rady z maluszkami?
Agnieszka P a ty?

Alusia a u ciebie co slychac?
A z dawnych dziewczyn ktoś tu jeszcze zaglada? Burczus?
Czuję się staro na tym forum :)

Kitki jak badania małego? Mój w końcu spi ładnie tylko czasu nie umie sobie przestawić :) spi do 4 a nie do 5 :)

Strawbelka Riri wszystko kupione?

Kto teraz testuje?

reklama
Marzycielka?!?! To straszne.Na pewno po metylach?? ja zaczęłam brać po zabiegu na nowo i mam spadek for.my i slodyczy mi siębaaardzo chce ale nie wiem czy to przez metyle czy przez jesien.

Mozliwe na razie odstawiam i sprobuje jeszcze raz. Mozliwe ze to inne leki. Ostatnio mialam jelitowke. Wczesniej antybiotyk na przeziebienie. Poza tym jak mialam pierwsza utrate glosu to nie bralam metyli. Pytalam laryngologa i powiedzial ze to mozliwe ale nie wydaje mu sie.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielko, nie pracujesz przypadkiem głosem? Nauczycielka lub coś w tym stylu? Utrata głosu spowodowana jest często nadwyrężeniem więzadeł głosowych. Bo szeptem mówisz, tak?

Kas90 pracuje w biurze. Glownie klikajac w klawiature. Teraz mowie szeptem albo skrzypie jak stare drzwi. W miedzyczasie poczytalam i okazuje sie ze sa ludzie uczuleni na witamine b12 lub b6. Czyli jednak to nieodosobniony przypadek

reklama
No mam obrzek krtani. Plus katar wodnity. Wlasnie jak pisalas zeby uwazac na b12 zastanawialam sie o co moze chodzic. Teraz juz wiem. Jutro na spokojnie jeszcze przeanalizuje fakty odnosnie objawow i witamin no i jeszcze raz sprobuje tym razem kazda po jednej jak juz objawy mina. W kazdym razie jestem w szoku. Nie wiedzialam, ze tak mozna zareagowac na witaminy

Do góry