reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hejka

Miło się czyta że maluszki rosną i się rozwijają. Wasze niepokoje (Julia :*, Asia :* ) to też moje niepokoje.

Bertha, o endometriozie piszą od razu na wypisie, tak jak pisały dziewczyny. Od razu wpisują jaki rodzaj i stopień. Czopki na zrosty dostałam tylko po zabiegu przy poronieniu i przy stanach zapalnych macicy.

Jesienne wieczory sprzyjają przytulaniu, to może nowe dzieci będą? Laseczki do dzieła :D

My wciąż nie możemy się starać. Trochę nam smutno ;( dlatego

szczególnie DZIĘKUJEMY za promyki Słoneczek - cudne buźki Wikusia i Olisia :)

Ciekawe czy ja tez dostane sterydy??? Wyliczylam ze cc bede miec w 37tc 5d.
Jak myslisz Nafoczko???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli tak masz planowana cesarka to raczej nie dostaniesz. Moja siostra dostała w 34tc a potem nie wiem czy jeszcze daja.

Hejka

Miło się czyta że maluszki rosną i się rozwijają. Wasze niepokoje (Julia :*, Asia :* ) to też moje niepokoje.

Bertha, o endometriozie piszą od razu na wypisie, tak jak pisały dziewczyny. Od razu wpisują jaki rodzaj i stopień. Czopki na zrosty dostałam tylko po zabiegu przy poronieniu i przy stanach zapalnych macicy.

Jesienne wieczory sprzyjają przytulaniu, to może nowe dzieci będą? Laseczki do dzieła :D

My wciąż nie możemy się starać. Trochę nam smutno ;( dlatego

szczególnie DZIĘKUJEMY za promyki Słoneczek - cudne buźki Wikusia i Olisia :)
Witaj Destino. Dziękujemy♡
Odpocznijcie troszkę z mezem, zwłaszcza psychicznie bo tej siły psychicznej duzo trzeba w dalszej walce. A teraz tak nostalgiczne dni :(
My tu wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i za siebie nawzajem :*

Witam Dziewczynki [emoji8]
Troche mnie nie bylo ale juz udalo mi sie co nieco nadrobic. Reszta pozniej [emoji6]
Nafoczka,Doris Cud Chlopaki [emoji18]

Tola gratuluje Maluszkow [emoji18]

A ja coz narazie staranka odlozone,byly ale nie takie jakie byc powinny. Caly wolny czas poza praca spedzam w szpialu u Mamy wiec z moim sie mijamy praktycznie w drzwiach. Brak mi sil i czasu na cokolwiek.

Pozrawiam wszystkie Staraczki Brzuchatki i reszte [emoji8][emoji8]

Madzia trzymam kciuki za wizytę u maliny.

Dziewczyny wszystkie maluchy ku pokrzepieniu serc wspaniale

Dla mnie to czas spadku psychicznego grób mojej córeczki wciąż przypomina jakie to życie trudne

Pozdrawiam was wszystkie

Motylku, u nas na forum bez zmian, diagnozujemy, staramy się, cieszymy z maluchów i serduszek, lękamy się. Więcej przeczytasz :) a co u Ciebie?
Dziewczyny, czy któraś rodziła siłami natury? Bo widzę, że głównie cesarki. I się zastanawiam jak to jest po poronieniach.

Motylku, u nas na forum bez zmian, diagnozujemy, staramy się, cieszymy z maluchów i serduszek, lękamy się. Więcej przeczytasz :) a co u Ciebie?
Dziewczyny, czy któraś rodziła siłami natury? Bo widzę, że głównie cesarki. I się zastanawiam jak to jest po poronieniach.
Tak kochana, ja dwa razy :) jak masz pytania to pytaj śmiało :* wykras ładny :*

dzwonie do invicty w nadziei ze przyspiesze badanie kariotypow (na nfz), a babka do mnie , tak, jest juz pani z mezem zarejestrowana na badanie. termin oczekiwania to 3-4 miesiace, trzeba czekac az oddzwonimy w celu ustalenia terminu :szok::szok::szok:
kiedy oddzwoni hu.. wie. pewnie termin sie przedluzy do pol roku :-( a jeszcze na zleceniu jest napisane "skierowanie wewnętrzne" wiec chyba tylko do invicty.
nie kumam czemu nie mogla mi odrazu podac terminu ? przeciez ma kalendarz bo widzi jaka jest kolejka oczekiwania.

reklama
Dzol, ja czekałam 2 mies na wizytę, potem jeszcze miesiąc na badanie i teraz 2-3 miesiące na wynik:p
Foczusiu, na razie pytań nie mam,jeszcze daleko do tego, ale mam nadzieję, że będą :) A co do wykresu , to nie wiem tylko na ile miarodajny, bo zmiana czasu była, a u mnie pół godziny różnicy i temp trochę wyższa (mimo,że nie przekraczam nigdy 7.00). Dlatego zawsze mierze o jednej porze.

Ostatnia edycja:
Do góry