reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hejka

Miło się czyta że maluszki rosną i się rozwijają. Wasze niepokoje (Julia :*, Asia :* ) to też moje niepokoje.

Bertha, o endometriozie piszą od razu na wypisie, tak jak pisały dziewczyny. Od razu wpisują jaki rodzaj i stopień. Czopki na zrosty dostałam tylko po zabiegu przy poronieniu i przy stanach zapalnych macicy.

Jesienne wieczory sprzyjają przytulaniu, to może nowe dzieci będą? Laseczki do dzieła :D

My wciąż nie możemy się starać. Trochę nam smutno ;( dlatego

szczególnie DZIĘKUJEMY za promyki Słoneczek - cudne buźki Wikusia i Olisia :)

Ciekawe czy ja tez dostane sterydy??? Wyliczylam ze cc bede miec w 37tc 5d.
Jak myslisz Nafoczko???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli tak masz planowana cesarka to raczej nie dostaniesz. Moja siostra dostała w 34tc a potem nie wiem czy jeszcze daja.

Hejka

Miło się czyta że maluszki rosną i się rozwijają. Wasze niepokoje (Julia :*, Asia :* ) to też moje niepokoje.

Bertha, o endometriozie piszą od razu na wypisie, tak jak pisały dziewczyny. Od razu wpisują jaki rodzaj i stopień. Czopki na zrosty dostałam tylko po zabiegu przy poronieniu i przy stanach zapalnych macicy.

Jesienne wieczory sprzyjają przytulaniu, to może nowe dzieci będą? Laseczki do dzieła :D

My wciąż nie możemy się starać. Trochę nam smutno ;( dlatego

szczególnie DZIĘKUJEMY za promyki Słoneczek - cudne buźki Wikusia i Olisia :)
Witaj Destino. Dziękujemy♡
Odpocznijcie troszkę z mezem, zwłaszcza psychicznie bo tej siły psychicznej duzo trzeba w dalszej walce. A teraz tak nostalgiczne dni :(
My tu wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i za siebie nawzajem :*

Witam Dziewczynki [emoji8]
Troche mnie nie bylo ale juz udalo mi sie co nieco nadrobic. Reszta pozniej [emoji6]
Nafoczka,Doris Cud Chlopaki [emoji18]

Tola gratuluje Maluszkow [emoji18]

A ja coz narazie staranka odlozone,byly ale nie takie jakie byc powinny. Caly wolny czas poza praca spedzam w szpialu u Mamy wiec z moim sie mijamy praktycznie w drzwiach. Brak mi sil i czasu na cokolwiek.

Pozrawiam wszystkie Staraczki Brzuchatki i reszte [emoji8][emoji8]

Madzia trzymam kciuki za wizytę u maliny.

Dziewczyny wszystkie maluchy ku pokrzepieniu serc wspaniale

Dla mnie to czas spadku psychicznego grób mojej córeczki wciąż przypomina jakie to życie trudne

Pozdrawiam was wszystkie

Motylku, u nas na forum bez zmian, diagnozujemy, staramy się, cieszymy z maluchów i serduszek, lękamy się. Więcej przeczytasz :) a co u Ciebie?
Dziewczyny, czy któraś rodziła siłami natury? Bo widzę, że głównie cesarki. I się zastanawiam jak to jest po poronieniach.

Motylku, u nas na forum bez zmian, diagnozujemy, staramy się, cieszymy z maluchów i serduszek, lękamy się. Więcej przeczytasz :) a co u Ciebie?
Dziewczyny, czy któraś rodziła siłami natury? Bo widzę, że głównie cesarki. I się zastanawiam jak to jest po poronieniach.
Tak kochana, ja dwa razy :) jak masz pytania to pytaj śmiało :* wykras ładny :*

dzwonie do invicty w nadziei ze przyspiesze badanie kariotypow (na nfz), a babka do mnie , tak, jest juz pani z mezem zarejestrowana na badanie. termin oczekiwania to 3-4 miesiace, trzeba czekac az oddzwonimy w celu ustalenia terminu :szok::szok::szok:
kiedy oddzwoni hu.. wie. pewnie termin sie przedluzy do pol roku :-( a jeszcze na zleceniu jest napisane "skierowanie wewnętrzne" wiec chyba tylko do invicty.
nie kumam czemu nie mogla mi odrazu podac terminu ? przeciez ma kalendarz bo widzi jaka jest kolejka oczekiwania.

reklama
Dzol, ja czekałam 2 mies na wizytę, potem jeszcze miesiąc na badanie i teraz 2-3 miesiące na wynik:p
Foczusiu, na razie pytań nie mam,jeszcze daleko do tego, ale mam nadzieję, że będą :) A co do wykresu , to nie wiem tylko na ile miarodajny, bo zmiana czasu była, a u mnie pół godziny różnicy i temp trochę wyższa (mimo,że nie przekraczam nigdy 7.00). Dlatego zawsze mierze o jednej porze.

Ostatnia edycja:
Do góry