motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny co tam u was ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli tak masz planowana cesarka to raczej nie dostaniesz. Moja siostra dostała w 34tc a potem nie wiem czy jeszcze daja.Ciekawe czy ja tez dostane sterydy??? Wyliczylam ze cc bede miec w 37tc 5d.
Jak myslisz Nafoczko???
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Destino. Dziękujemy♡Hejka
Miło się czyta że maluszki rosną i się rozwijają. Wasze niepokoje (Julia :*, Asia :* ) to też moje niepokoje.
Bertha, o endometriozie piszą od razu na wypisie, tak jak pisały dziewczyny. Od razu wpisują jaki rodzaj i stopień. Czopki na zrosty dostałam tylko po zabiegu przy poronieniu i przy stanach zapalnych macicy.
Jesienne wieczory sprzyjają przytulaniu, to może nowe dzieci będą? Laseczki do dzieła
My wciąż nie możemy się starać. Trochę nam smutno ;( dlatego
szczególnie DZIĘKUJEMY za promyki Słoneczek - cudne buźki Wikusia i Olisia
Motylek, Twoje pytania mnie rozbrajaja[emoji23]Hej dziewczyny co tam u was ?
Tak kochana, ja dwa razy jak masz pytania to pytaj śmiało :* wykras ładny :*Motylku, u nas na forum bez zmian, diagnozujemy, staramy się, cieszymy z maluchów i serduszek, lękamy się. Więcej przeczytasz a co u Ciebie?
Dziewczyny, czy któraś rodziła siłami natury? Bo widzę, że głównie cesarki. I się zastanawiam jak to jest po poronieniach.