reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No a ja właśnie wrõciłam od koleżanki-kosmetyczki. Wczoraj robiła mi pazury a dziś gębe - jakieś cuda mi nakładała bo uparła się cholera że mam być ładniejsza:D:o Ale lubie ją :biggrin2:

Wiem Lamia, że ten bromek to może troche namięszać: nudności, senność itp mam nadzieje że mnie to też ominie. Ja ostatnio w 9 dc miałam PRL ponad 94 norm nie napisali ale to chyba dużo. W którym dc najlepiej robić PRL i o której godz. bo to też podobno ważne?!

Kurcze jedna ma za dużo czegoś inna za mało w koło te badania i leki. jak jedno doprowadzi się do normy to inne szwankuje:sad: Jak ja bym chciała żeby to się już skończyło
dziewczyny.

reklama
Ewelamd witaj w naszym gronie:-) :)
Ja teraz jestem w trakcie szczepień u Malinowskiwgo bo też staram się o drugie dziecko.
Pierwszæ ciąże 8 lat temu miałam bez żadnych problemõw a teraz 4 lata staram siė mieć drugie dziecko i nic:(:-( :(:sad:
Z wynikami nie pomogę bo siė na tym nie znam!

Witaj Ewa, szkoda że u mnie takich leków nie proponuja, a co to jest ten rewelacyjny lek?ciężko na to recepte dostać?
Avita ja też mam prolaktyne wysoka po obciazeniu, widzę że większość z Was bierze bromka, ja dostałam odrazu dostinex z jakichś powodów dr P uważa że jest lepszy, jest też droższy ale bierze się b małe dawki i na długo wystarcza, nie mam po nich żadnych dolegliwości.Powodzenia jutro na testowaniu, pozdrawiam Was wszystkie

Doris Ha Ha Ha ale mnie rozbawiłaś Twoimi syrkami czyt.sopami heh. Gdzieś tam są daleko ,widać je jak ciut telefon podniesiesz hehe.

Od razu jak zobaczyłam że wrzuciłaś filmik micha zaczęła mi się cieszyć . Dzięki Ci za to.

NAfoczka przebijesz to :p

Kurde czuję się jak terrorystka. Libido mi zmalało przez seks na musa i na zawołanie ehh. Mój M po porannych poprawkach mówi to teraz chyba dasz mi 3 dni wolnego a tu..pasuje jeszcze poprawić wieczór albo rano :p

Doris - boskie nagranie :-) Mam takie samo sprzed 6 lat jak moja Oliwcia skakała i falowała. Tak samo nagrane :p
Ewelamd witaj :-) Ja tu też jestem nowa więc nie pomogę, poza tym na tych wynikach które podałaś nie znam się w ogóle.
Poza tym większość z Was ma swoich dobrych lekarzy, każda jakieś konkretne leki, schemat leczenia i próbujecie...ja się czuję jak we mgle. Mój gin na żadne badania nie kieruje, sama sobie robię wyniki w miarę możliwości finansowych i szukam. Może szukam dziury w całym, ale wydaje mi się, że musi być coś na rzeczy skoro moje dzieciątka nie przeżywają 8 tc. :-(

Witam was wszystkie!
:)
Ja o 14 odbieram wyniki glukozy nad czczo i prolaktyny a po 14 do gina idę mam do was pytanie wiecie może czy dostanę dla męża na jakieś badania na nfz ?

reklama
Ja jeszcze odnosnie ANA. Co Wam mowili lekarzevjak Ana3 wychodzily negatywnie? Oceniali na podstawie objawow? Nic nie robili? Co z ANA2 i ciaza wszedzie pisze o encoetonie.

Do góry