reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

dziecko to jest w kazym szpitalu z matka non stop ale chodzi czasem o takie niby "niuanse".

kerna mnei drazni to, ze w szpitalach sa tak przyzwyczajeni do ich sposobu postepowania! ja nie widze w tym problemu aby postepowac zgodnie z wola rodzacej. przeciez to jej porod, jej dziecko a oni maja tylko pomoc. a tak naprawde wystarczy odrobina dobrej woli personelu bez oceniania i zbednych komentarzy.

ja pamiatem, ze bylam w szoku jak jestem pierwsza noc w spzitalu o godzinie 5.30 wszyscy juz sie glosno krzataja po korytarzu, salowe sprzataja, wynosza ci smieci z pokoju. no nie ma spania! o 6 rano pielegniarka budzi cie zeby... zmierzy temperature, poniesc rolety i powiedziec, ze o 8 obchod:/ noz kur.... tam sie nie da odpoczac

Do góry