reklama
G
gość _199
Gość
Ja się boje tutejszych szpitali jak ognia. Wolę rodzić w domu nie tamJa rok temu chciałam rodzic w Gliwicach bo dużo się na czytałam że tam jest całkiem w porządku ale wyszło tak że urodzilam w Rybniku i też było ok.
marta18691
Fanka BB :)
No ja mysle o Jastrzebiu bo mam do wybory Rybnik jastrzebie zoryJa bym w życiu nie poszła na te porodówki. Jeszcze Jastrzębie broni się intensywną terapią dla dzieci, ale poza tym nic więcej nie oferuje.
Żory to totalny dramat, nie położyłabym się tam nawet że złamanym paznokciem.
G
gość _199
Gość
A skąd jesteś ?No ja mysle o Jastrzebiu bo mam do wybory Rybnik jastrzebie zory
Z tych trzech najlepsze Jastrzębie, Żory naprawdę odradzam. O Wodzisławiu też słyszałam krwawe historię.
marta18691
No ja to wogole nie wspominam wodzislaw to koszmar...ja z Rydultow niestety zamkneli porodowke tutaj mam tak blisko szpital...1corke rodzilam w Rydultowach i nie bylo fajnie 2 w Rybniku i bylo super no a 3 to chyba nad Jastrzebiem mysle ze tam pojde moj ginekolog tam pracujeA skąd jesteś ?
Z tych trzech najlepsze Jastrzębie, Żory naprawdę odradzam. O Wodzisławiu też słyszałam krwawe historię.
G
gość _199
Gość
Hmm ja już bym wolała w stronę Raciborza iść, podobno tam super lekarz.No ja to wogole nie wspominam wodzislaw to koszmar...ja z Rydultow niestety zamkneli porodowke tutaj mam tak blisko szpital...1corke rodzilam w Rydultowach i nie bylo fajnie 2 w Rybniku i bylo super no a 3 to chyba nad Jastrzebiem mysle ze tam pojde moj ginekolog tam pracuje
Ja będę w kato rodziła, 40 km ale trudno
marta18691
W raciborzu jest zakmniety tam maja spital przeksztalcony przez wirusaHmm ja już bym wolała w stronę Raciborza iść, podobno tam super lekarz.
marta18691
A Tu skad jestes?Hmm ja już bym wolała w stronę Raciborza iść, podobno tam super lekarz.
Kaamilaaa
U nas cały szpital w Raciborzu jest przekształcony na zakaźny, nie wiadomo jak długo jeszcze to potrwa.Hmm ja już bym wolała w stronę Raciborza iść, podobno tam super lekarz.
reklama
Kaamilaaa
No ja to wogole nie wspominam wodzislaw to koszmar...ja z Rydultow niestety zamkneli porodowke tutaj mam tak blisko szpital...1corke rodzilam w Rydultowach i nie bylo fajnie 2 w Rybniku i bylo super no a 3 to chyba nad Jastrzebiem mysle ze tam pojde moj ginekolog tam pracuje
No ja poród w Rybniku i tez wspominam naprawdę super, położne, lekarze, opieka całkiem dobra.
Jedyne co to te łazienki przy pokojach były no lekko mówiąc nie fajne..