reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porodowka na Markwarta i Szpital Wojskowy

Karina nie mam pojecia co się stało z doktorem Sz.
Szczerze mówiąc mam nadzieję, że już go tam nie ma. Na panie położne nie mogę powiedzieć złego słowa, a leżałam tam przez tydzień prawie,cała reszta tak jak napisałam wcześniej, niestety...:-(

reklama
Marta,
ja powinnam rodzić na dniach i powiem Ci szczerze, że będe miała swoją położną. Myślę, że warto.
W MSWiA pracuję położne, które albo przeszły z 2, albo dyżurują i tu i tu.
Zastanawiałam się czy kogoś sobie zalatwiać i argumentów za było zdecydowanie więcej.
Mam nadzieję, że juz niedługo będe mogła napisać jak poszło:-).
Pozdrówki

Nitka19, życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :happy2: ja już się nie mogę doczekać kiedy nadejdzie ten moment kiedy będę mogła moją kruszynkę przytulić...:-) Trzymam kciuki za Was! Gdybyś miała jakieś namiary do fajnej położnej pracującej w MSWiA to bardzo Cię poproszę prześlij mi na maila, ja mam tylko tel do położnej pracującej w Bizielu (podobno bardzo fajna babka) gdyby któraś była zainteresowana to mogę przesłać na nią namiary. Pozdrawiam wiosennie! :-)

Ostatnia edycja:
Marta o bezbolesnym porodzie to nawet nie myślę-są takie:szok:????-, ale chciałabym być już po z moim maleństwem. Ta końcówka jest najcieższa. Wszystko już gotowe tylko dzidzia sie nie spieszy...Oj coś muszę z nią poważnie porozmawiać;-).Pozdrówki:-)

Haha! No masz rację:tak:, to żeby był szybki i jak najmniej bolesny...:-) i żeby już było po... Dzięki za namiary. POZDROWIONKA!

Witam serdecznie.
Jestem tutaj nowym użytkownikiem,ale chciałabym dołączyć się do dyskusji o bydgoskich porodówkach,a szczególnie tej nowej,czyli na Markwarta.Polecił mi ją mój lekarz prowadzący ciążę,i choć jestem na nią zdecydowana,to i tak zawsze pojawiają się jakieś obawy.Chętnie posłucham nowych opinii o tej porodówce.

Pozdrawiam serdecznie

Marta,
ja powinnam rodzić na dniach i powiem Ci szczerze, że będe miała swoją położną. Myślę, że warto.
W MSWiA pracuję położne, które albo przeszły z 2, albo dyżurują i tu i tu.
Zastanawiałam się czy kogoś sobie zalatwiać i argumentów za było zdecydowanie więcej.
Mam nadzieję, że juz niedługo będe mogła napisać jak poszło:-).
Pozdrówki
ja również poproszę na priv namiary na połozne z Markwarta:)
z góry dziękuję ;-)

Witam,
Jestem tutaj nowa, ale bardzo interesuje mnie ten temat ponieważ mam termin na 20 kwietnia:) więc to już tuż tuż :).
Zastanawiałam się również jak większość z Was - gdzie rodzić? (w szpitalu miejskim rodziła moja siostra i jestem na NIE).Zdecydowałam się w końcu na Markwarta, może ze względu na to że moja ginekolog tam pracuje i poleciła mi położną stamtąd. Więc poszłam aby zobaczyć jak to wygląda:) Sam szpital mnie przeraził (wczesny PRL), ale już sama porodówka miło mnie zaskoczyła (czysto, schludnie), panie położne przemiłe. Upewniłam się tylko że chce tam rodzić na 100%. Ale niestety okazało się że nie mogę mieć prywatnej położnej,dowiedziałam się że szpitale (przynajmniej w Bydgoszczy) nie zgadzają się na prywatne praktyki położnych, a więc można tylko liczyć na te które akurat są na dyżurze:( szkoda bo ja już sie zdecydowałam na prywatną położna a tu taki klops, ale na Markwarta były tak miłe położne że pewnie wszystko bedzie ok.

Pozdrawiam serdecznie:)

reklama
Do góry