Jedno co mnie martwi to właśnie rozwiązanie przed terminem z powodu właśnie tej cukrzycy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi trzeci poród a raczej rzeźnia potylicowo tylne ułożenia i najszybciej bo 3 h od pierwszego skurczu ale kleszcze i vacumI jeszcze dodam, że przy drugim dziecko było źle ułożone, bo potylicowo tylnie. I to wydłużyło czas porodu.
Ale w 39 tygodniu to już jest o czasie. Dwa tygodnie do przodu i dwa do tyłu to poród w terminie. Więc tym się nie przejmuj. Równie dobrze mogłoby się zacząć w 39 tygodniu samo . dziecku nic nie będzieJedno co mnie martwi to właśnie rozwiązanie przed terminem z powodu właśnie tej cukrzycy
U mnie nie było tak źle, bo dałam radę sama.Mi trzeci poród a raczej rzeźnia potylicowo tylne ułożenia i najszybciej bo 3 h od pierwszego skurczu ale kleszcze i vacum
To super. U nas puls spadał a na CC za późno więc szybka akcja. Ale było minęło najważniejsze że moje serduszko całe i zdrowe. Brak powikłań a mogło być roznieU mnie nie było tak źle, bo dałam radę sama
No też prawdaAle w 39 tygodniu to już jest o czasie. Dwa tygodnie do przodu i dwa do tyłu to poród w terminie. Więc tym się nie przejmuj. Równie dobrze mogłoby się zacząć w 39 tygodniu samo . dziecku nic nie będzie
To i tak nie tak źle bo czasem kobiety naturalnie dłużej się męczą. Właśnie najważniejsze że dzidziuś zdrowyTo super. U nas puls spadał a na CC za późno więc szybka akcja. Ale było minęło najważniejsze że moje serduszko całe i zdrowe. Brak powikłań a mogło być roznie
Co do długości to tak jak pisały dziewczyny. Kwestia indywidualna.
Pierwszy spontaniczny 6h
Drugi wywoływany 5h 16min
A trzeci tak jak pisałam 3h
Odłącz sobie internet do porodu. Są różne historie, ale dlaczego Twoja ma być zła? PowodzeniaNa stronach internetowych można się właśnie doczytać ze gorsze skurcze że bardziej boli ale jak jest na własnej skórze się poczuje. Wiadomo poród to wysiłek dla każdej kobiety
Chyba najlepsze rozwiązanie odizolować się totalnie od internetu i być dobrej myśliOdłącz sobie internet do porodu. Są różne historie, ale dlaczego Twoja ma być zła? Powodzenia
Tak Przygotuj się tylko z tego, co Ci wolno i do czego masz prawo, a poza tym bądź dobrej myśli i miej nadzieję na najlepsze. Ze mną na sali była laska, która urodziła w 3 godziny, pierworódka. Balonik zadziałał w kilka godzin. Nie każde wywołanie jest złe. Trzymaj się ciepło :*Chyba najlepsze rozwiązanie odizolować się totalnie od internetu i być dobrej myśli