Powiedz mi proszę jeszcze jak z koszulą do zabiegu? Masz swoją czy dostajesz szpitalna? Dają dziecku florę bakteryjną *spam*? W razie w, gdybym nie miała pokarmu to dzidziuś jest dokarmiany kubeczkiem, tak?Będę miała jednak cc i panikuje... Jest coś o czym powinnam wiedzieć, pamiętać, jakieś istotne kwestie?
reklama
Do cc dostaje się taka koszule szpitalna rozpinana na tyłku; )
Położne pomagają w kwestii laktacji więc raczej nie nastawiaj się negatywnie przystawiaj dziecko i będzie ok. Jeśli jednak jest potrzeba, pediatra zaleci to dokarmiaja kubeczkiem. Ja dokarmiałam butelką, ale ja miałam Calmę z Medeli i nie było problemu. O żadnej florze bakteryjnej nic nie wiem.
Położne pomagają w kwestii laktacji więc raczej nie nastawiaj się negatywnie przystawiaj dziecko i będzie ok. Jeśli jednak jest potrzeba, pediatra zaleci to dokarmiaja kubeczkiem. Ja dokarmiałam butelką, ale ja miałam Calmę z Medeli i nie było problemu. O żadnej florze bakteryjnej nic nie wiem.
Na drugi dzień po cc jest dieta sucharkowa, ale kolejne dni już normalna...jeśli nie masz mamy czy kogoś w krk, kto zrobi jakiś obiad to bym sobie jakieś jedzenie przygotowała wcześniej żeby mąż wozili. .. jakieś owoce, ciemne pieczywo jeśli wolisz (w szpitalu jest chleb jak wata), można nawet obiad odgrzać w mikrofali. Nie ma tragedii z jedzeniem, ale jednak jak ja byłam w szpitalu 5 dni, to bym długo nie pociągnela bez owoców.
Nic mi jeszcze nie przychodzi do głowy. .. jak masz jakieś pytania to pisz; )
Nic mi jeszcze nie przychodzi do głowy. .. jak masz jakieś pytania to pisz; )
reklama
Nie. Dzwoń na trakt porodowy, najlepiej w weekend i zapytaj czy można przyjechać zobaczyć sale i pogadać. Jak tylko nie będa mieli urwania głowy i będą wolne sale to nie ma problemu.Czy może któraś z Was orientuje się kiedy są organizowane dni otwarte?Niemoge doszukać się na stronie