reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Niestety nie mam możliwości przeprowadzenia się na kilka tygodni do innego miasta, mam dziecko,mąż różnie pracuje. Finansowo też raczej tego nie udźwignę, bo miałam niedawno spore wydatki.

Moja bratowa miała podobną sytuację, do Szczecina kazali jej przyjechać w dniu terminu i ani dnia wcześniej. Poród złapał ją wcześniej i akcja była już zaawansowana więc urodziła w naszym szpitalu. Wszystko było ok, więc jej akurat się "upiekło". 

Ja wg wczoraj dowiedziałam się, że jeżeli pierwszy poród miałam rozwiązywany przez cc (ułożenie pośladkowe), to z automatu należy mi się druga cesarka jeżeli się uprę. Cesarkę wspominam okropnie i modliłam się żeby tym razem udało się sn, ale jeżeli okaże się że muszę jechać tak daleko to cc jest chyba lepszym wyjściem. Jak myślicie?

Do góry