reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
CZY KTOŚ ZECHCE NAS WSPOMÓC GŁOSIKAMI... KONKURS TRWA JESZCZE TYDZIEŃ I JAKBY KAŻDY CODZIENNIE ODDAŁ NA NASZĄ HISTORIĘ TRZY GŁOSY TO MIELIBYŚMY OGROMNĄ SZANSĘ NA WYGRANĄ NIE TRZEBA SIĘ NIGDZIE LOGOWAĆ TYLKO WPISAĆ TRZY RAZY HASŁO I TAK CODZIENNIE DO 23. LISTOPADA
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria
W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria
W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0
Witam,
jestem nowa na forum i bardzo chciałabym się dowiedzieć o jakieś szczegóły i opinie na temat tego szpitala. Jeśli ktoś tam rodził i wybrał sobie "full pakiet" to jakie są koszty, czy jest kolejka do tych sal o podwyższonym standardzie itp to mój pierwszy poród - jestem przerażona i chciałabym rodzić w najlepszych możliwych warunkach w Krakowie.... z góry dziękuję za opinie
jestem nowa na forum i bardzo chciałabym się dowiedzieć o jakieś szczegóły i opinie na temat tego szpitala. Jeśli ktoś tam rodził i wybrał sobie "full pakiet" to jakie są koszty, czy jest kolejka do tych sal o podwyższonym standardzie itp to mój pierwszy poród - jestem przerażona i chciałabym rodzić w najlepszych możliwych warunkach w Krakowie.... z góry dziękuję za opinie
trytytka
Farbenka koleżanka rodziła w tamtym roku za full pakiet tzn. położną, poród rodzinny, sale jedynkę po porodzie i takie rzeczy zapłaciła 2500 zł. Raczej zadowolona była, poród bez problemowy. Warunki w jedynce bardzo fajne, mąż z nią był 24h (miał swoje łóżko), aneksik kuchenny a sama sala na prawdę spora. Jakby tylko miał wyższy stopień referencyjności ten szpital to pewnie bym brała pod uwagę, a tak to się boję po prostu... Dzidzi najważniejsze a nie moje fanaberie, że sala nie taka...
natalia_bis
Witam jestem nowa na forum ale od początku ciąży jestem pod opieką poradni przyszpitalnej właśnie tego szpitala i jestem bardzo zadowolona. Co do porodu to jeszcze nie wiem z własnego doświadczenia jak to wygląda bo termin mam na maj ale koleżanka już 2 dzieci urodziła właśnie tam w odstępie 1.5 roku i bardzo zadowolona jest. Pierwszy miała z opłaconą położną a z drugim synkiem poszła na żywioł i nie miała położnej. W jednym i drugim przypadku bardzo zadowolona nie można się do niczego przyczepić a co najważniejsze dzieciaczki były zdrowe.
dziękuję za odpowiedzi. Wczoraj właśnie pytała też mojego lekarza o ten szpital i ewentualnie jakieś inne, godne polecenia. Powiedział że Siemiradzkiego by nie polecał. Że wg niego najlepszy jest Ujastek - jeśli chodzi o ewentualne komplikacje i opiękę lekarską. Poza tym wspominał że warto wziąć pod uwagę szpital Żeromskiego i Narutowicza....
Trytytka - masz rację że dobro dzidziusia najważniejsze... ja jako w miare dojrzały człowiek powinnam przetrwać nawet odrapaną ścianę czy ciasny korytarz... ale jednak najlepiej byłoby żeby i moje wymagania były zaspokojone i dzidziuś pod dobrą opieką
Trytytka - masz rację że dobro dzidziusia najważniejsze... ja jako w miare dojrzały człowiek powinnam przetrwać nawet odrapaną ścianę czy ciasny korytarz... ale jednak najlepiej byłoby żeby i moje wymagania były zaspokojone i dzidziuś pod dobrą opieką
natalia_bis
Dziewczyny ja będę rodzić na siemiradzkiego i zastanawiam się nad położną? Polecacie jakąś szczególnie?
zgadzam sie z pania o nicku Agata s ja tez rodzilam w tym szpitalu w 2012r mam bardzo podobne przezycia co ona porod w tym szpiatalu to koszmar o ktorym chce zapomniec wszytko co ta pani napisal jest prawda ten szpital to jedne wielkie klamstwo niekompetencjia chamstwo tragicznie traktowanie ludzi jak zwierzeta szkoda wogole gadac polozne to wstrentne osby wredne potfornie chamskie ogolnie prawdziwa masakra uwierzcie tej pani i nie idzcie tam rodzic bo przezyjecie taki koszmar jak my wybor tego szpiatala to byla najgorsza decyzjia w moim zyciu stanowczo odradzam i przestrzegam i nie sugerujcie sie pozytywnymi opiniami dniami otwartymi wtym szpitalu i niczym innym bo to wszytko tylko lukier nic wiecej uciekajcie z tamtand jak najdalej jestem z taba pani Agato S
reklama
do FARBENKA KRK pod zadnym pozorem nie idz rodzic do siemieradzkiego ja myslam tak samo jak ty mialam wszytko oplacone najlepsza opieke za ciezkie pieniadze 3200zl pakiet super lux chyba super koszmar raczej tez chcial super opieki milej atmosfery pomocy dostalam chamstwo koszmar uszczerbek i dulgo by jeszcze opowiadac bylam przeazona osamotniona a wszyscy mieli mnie gdzies i taktowali gorzej niz psa zaplacone pieniadze w tym szpitalu nic nie znacza wzadnym wypadku nie idz tam rodzic wybierz ujastek lub rydygier lub narutowicz nigdy NIE SIEMIERADZKI