ja miałam zeroJeszcze dodam, że ciężko jest oceniać wózki jak miałaś jeden. Nie widzisz wielu niuansów.
ja mam C3 i pewnie to większość tych wózków ala thule zdyskwalifikuje.Żeby się składał i do bagażnika C5 Citroena wchodził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam zeroJeszcze dodam, że ciężko jest oceniać wózki jak miałaś jeden. Nie widzisz wielu niuansów.
ja mam C3 i pewnie to większość tych wózków ala thule zdyskwalifikuje.Żeby się składał i do bagażnika C5 Citroena wchodził
Napisałaś, że każde dziecko niechodzące musi mieć swój wózek w żłobku - jest to dla mnie dość dziwna zasada, bo mając już dwójkę dzieci po żłobku i trzecie co prawda raczej bez żłobka, ale obserwując dzieci ze żłobka w okolicy - wydaje mi się to bez sensu. U nas dzieci jest raczej mało ok. 15, na to są 4 Panie i mają dwa takie wózki po 6 osób, ale zwykle korzystają z jednego bo pozostałe dzieci chodzą dobrze (żłobek nie przyjmuje dzieci powyżej 18 miesiąca, grupa jest mieszana 1.5-3 latka)
W ogóle miałabym dziwne obawy, żeby ktoś używał naszego wózka w żłobku
No rozumiem też niektóre zasady w innych żłobkach wydają mi się dziwne, ale ja nie mam z tym problemu. Widać, że im się to sprawdza, więc ok, mam do nich zaufanie.
Co do użytkowania to tak na zebraniu i adaptacji była o tym mowa, że jeżeli roczne dziecko przyjeżdża samochodem i nie weźmie wozka, a dwulatek wózkiem to czy mogą pożyczać. Jeżeli ktoś nie chce żeby użytkować jego wózek dla innego dziecka to musi podpisać i wtedy nie biorą go na spacer, więc po prostu trzeba zasady ustalić.
Ale to zupełny offtop, bo nawet nie wiemy czy autorka ma zamiar dziecko zapisywać do żłobka Podałam tylko przykład. Niektórzy odwożą do babci czy opiekunki i wtedy ta babcia też warto żeby wózek miała na spacer
Mam taki 2w1. Elegancko się prowadzi, no super wózek ogólnie tylko mój syn ma 15 miesięcy i nie mieści się już w spacerówkę a miałam zamiar Go w niej wozić, więc szukam lekkiej sprawnej spacerówki bo tutaj jak weźmiesz podnóżek na dół to nie można już zasłonką osłonić
Dlatego HELP GIRL'S - liczę na Waszą pomoc
Żeby się składał i do bagażnika C5 Citroena wchodził
Mam taki 2w1. Elegancko się prowadzi, no super wózek ogólnie tylko mój syn ma 15 miesięcy i nie mieści się już w spacerówkę a miałam zamiar Go w niej wozić, więc szukam lekkiej sprawnej spacerówki bo tutaj jak weźmiesz podnóżek na dół to nie można już zasłonką osłonić
Dlatego HELP GIRL'S - liczę na Waszą pomoc
Żeby się składał i do bagażnika C5 Citroena wchodził
słabe ma ogólnie opinie na ceneo i bobo wózki
a rozkładanie na płasko to już chyba większość spacerówek ma?
Ja mam kombi więc jakby większy bagażnikja miałam zero
ja mam C3 i pewnie to większość tych wózków ala thule zdyskwalifikuje.