reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porady na CITO!

reklama
Mały mi kicha i charczy ale nic mu z nosa nie wychodzi przy fridzie. Pediatra 2 tyg przepisała Tobrex gdyby były zielone smarki. Tylko zadnych smarkow nie widzę, a na dziś nie ma miejsc. Któraś tego używała?

To jest sterydowa maść. Używa się jej np na oczy. My na zapalenie napletka u Aru. A ty masz tym nosek smarować?
Może twój mały ma sapke? Moja też charczy od mleka które jej się cofa.

Undomiel, mojemu cały czas charczy od ulewania. Ma tak od 2 dnia życia chyba.
CZasem wyciagam małe,białe glutki, ale charczy dalej. Teraz wydaje mi się ,że jest gorzej ale też nic nie wyciągam. Kupiłam nawet Katarek i spodziewałam się,że wyciagnę dużo a tu nadal to samo.
Już sama nie wiem.
Też kicha ale niewiele to zmienia.

Ten Tobrex to krople do oczu, ale miałam tym zakraplac nosek, tylko to antybiotyk:/ mój bardzo rzadko ulewa. Czasem jakiś twardy smark wyjdzie, ale raczej biały. W chuście dziś strasznie charczal a tak to sapie. Zobaczymy czy będzie gorzej

My byliśmy wczoraj u rodziny mojego i nie powiedzieli ze u nich maly mial goraczke i katar a to prawie 60km i dzisiaj katar po warge leci;/ co moge oprocz inhalacji, mam nasivin soft bo meczy sie strasznie;/

Angelika ale nieodpowiedzialnie się zachowali. Ja bym w drzwiach się wróciła :/
Ściągaj katarkiem. I wybierz się do lekarza bo jak tamten miał gorączkę to i u was może się pojawić.

reklama
Elfit oni dopiero mi powiedzieli po 2 godz;( mały ma taki lejacy sie przezroczysty i kaszle mi do tego nie wiem czy sie katarem krztusi;( gorączki nie ma ale wymeczony strasznie

Do góry