reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poradnia rehabilitacyjna dla dzieci w Krakowie i okolicach

Zobacz sobie gabinety rehabilitacyjne państwa Więcków. Mają w Krakowie kilka punktów. Ogólnie słyszałam, że są w Krakowie to są najlepsze miejsca. Z tym, że tylko chyba prywatnie można się ta zapisać.

reklama
Jest jeden w okolicach Jubilatu z tego co pamiętam to prowadzi je małżeństwo ale nie mogę sobie przypomnieć w tej chwili nazwy. Byłam tam raz ze swoją pociechą ale jednak trochę za daleko i przeniosłam się do PANACEUM. Nie było źle, normalny termin, miła atmosfera ale więcej ciężko powiedzieć. Poszukaj to pewnie znajdziesz :)
Dla szukających, którzy nie chcą iść w ciemno to znalazłam kartkę z adresem - to była to fizjoterapia pasternak, przy ul. Kazimierza Morawskiego 10. Zostawiam telefon: 733 86 87 88.
Mam nadzieję, że nie będziecie musiały za często korzystać jednak i pociechy będą zdrowe :)

Ostatnia edycja:
Ja nie tylko wiele dobrego słyszałam o gabinetach G&R Więcków, ale sama też chodziłam z córką do nich na fizjoterapię. Córka na poczatku roku złamała rękę. Po zdjeciu gipsu, było trzeba trochę poćwiczyć, więc zapisałyśmy się na ul. Piwną do ich gabinetu i polecamy!

Mi gabinety G&R poleciła koleżanka tylko ona chodziła na Piwną a ja na Słomczyńskiego. Bardzo pomogli tam mojemu dziecku po wypadku samochodowym. Pracuje tam bardzo fajny, ciepły i doświadczony zespól.

Zgadzam się z Tobą, to na prawdę dobry gabinet. Do p. Więcków chodziłam z synkiem po upadku na rowerze i problemem z kolanem. Po paru wizytach już było widać poprawę, a dziś po urazie nie ma najmniejszego śladu :)

Możecie zorientować się jak to wygląda w CMP w Krakowie bo wiem, że tam jest rehabilitacja na NFZ więc może i dla dzieci tez mają

reklama
Ja mogę polecić gabinety G&R doktora Więcka - mają tam rehabilitnaci świetne podejście do dzieci i gabinety są dobrze wyposażone.

Do góry