Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz dziennie brałam od 14dnia cyklu, miałam też w ten sam dzień zastrzyk ovitrelle.Generalnie po 2-3 dniach powinna przyjść miesiączka. U mnie najdłużej chyba trwało tydzień. Zależy jeszcze jaką dawkę brałaś.
Jeżeli starasz się o ciążę to jak najbardziej zrób test. Nie robiłaś wcześniej?Raz dziennie brałam od 14dnia cyklu, miałam też w ten sam dzień zastrzyk ovitrelle.
Dzisiaj jest 6dzien po odstawieniu Utrogestan. Niewiem czy się wstrzymać z testem czy go zrobić.
Robiłam 12 dni po zastrzyku ale był negatywny. Niewiem jak działa Utrogestan bo brałam go pierwszy raz i kiedy mogę spodziewać się miesiączki.Jeżeli starasz się o ciążę to jak najbardziej zrób test. Nie robiłaś wcześniej?
Dodam że owulacja była napewno bo byłam na kontroli.Robiłam 12 dni po zastrzyku ale był negatywny. Niewiem jak działa Utrogestan bo brałam go pierwszy raz i kiedy mogę spodziewać się miesiączki.
Czyli może rozkręca się miesiączka.Teraz zauważyłam że mam zabarwiony sluz
Możliwe , aczkolwiek teraz już nie maCzyli może rozkręca się miesiączka.