reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porada

Cześć dziewczyny.
Mam do was pytanie , przez 10 dni brałam Utrogestan dopochwowo, wiecie może po ilu dniach nastąpi miesiączka?
Ostatnia tabletka była w czwartek 4.04.2024.

reklama
Generalnie po 2-3 dniach powinna przyjść miesiączka. U mnie najdłużej chyba trwało tydzień. Zależy jeszcze jaką dawkę brałaś.

Generalnie po 2-3 dniach powinna przyjść miesiączka. U mnie najdłużej chyba trwało tydzień. Zależy jeszcze jaką dawkę brałaś.
Raz dziennie brałam od 14dnia cyklu, miałam też w ten sam dzień zastrzyk ovitrelle.
Dzisiaj jest 6dzien po odstawieniu Utrogestan. Niewiem czy się wstrzymać z testem czy go zrobić.

Raz dziennie brałam od 14dnia cyklu, miałam też w ten sam dzień zastrzyk ovitrelle.
Dzisiaj jest 6dzien po odstawieniu Utrogestan. Niewiem czy się wstrzymać z testem czy go zrobić.
Jeżeli starasz się o ciążę to jak najbardziej zrób test. Nie robiłaś wcześniej?

reklama
reklama
Do góry