DarkAsterR
Fanka BB :)
Lo matko, to ma jeszcze kupę czasu.
Wez sobie zaparz melisę i nie daj sobie robić z głowy sieczki.
Wez sobie zaparz melisę i nie daj sobie robić z głowy sieczki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze zmień znajomych jak tak mowia. W ogóle co to znaczy, że dziecko jest nienormalne.... EhhNo często słyszę że że moje dziecko jest jakieś nienormalne bo nie mówi a ja przez to się martwię że może robię coś nie tak że on nie mówi. A teraz jestem w ciąży i stres nie jest dla mnie teraz dobry
Chodze codziennie na place zabaw i w życiu się z takim czymś nie spotkałam. Może za dużo interpretujesz sobie?Chodzi że nie znajomi tak mówią tylko typowe madki na placu zabaw chwalą się że ich dzieci już mówią. A że moje jest nie normalne bo nie mówi
Chodzi że nie znajomi tak mówią tylko typowe madki na placu zabaw chwalą się że ich dzieci już mówią. A że moje jest nie normalne bo nie mówi
Nie ale ja jestem taka jeśli chodzi o moje dziecko to się strasznie przejmujeInteresuje cie opinia madek..?
Nie ale ja jestem taka jeśli chodzi o moje dziecko to się strasznie przejmuje